Ve Örgüt Sese Kulak Verdi Çelebioğlu Dedi

çer

çelSelahatin Sorucu–CHP Eyüp belediye başkan Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu aday olduktan sonra ilk kez paritilerin karşısına çıktı.

CHP Eyüp ilçe örgütü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu’nu bağrına bastı. Çelebioğlu’nun nasıl bir belediye başkanı olacağını anlattığı toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

İlçe binasının merdivenlerinin dahi dolduğu toplantıda Çelebioğlu Eyüp’ü AKP sultasından kurtarmak için yola çıktıklarını, CHP’nin bunu başaracak gücü ve inancı olduğunu vurguladı.

“Genel seçimlere Eyüp ve İstanbul’da kazandığımız seçim zaferleriyle gideceğiz” diyen Hüseyin Selami Çelebioğlu, kazandıktan sonra Eyüp’ü Bakırköy, Beşiktaş ve Kadıköy gibi CHP’nin bir kalesi yapacağını ifade etti.

Tüm Eyüp’ü kucaklayan bir belediye başkanı olacağını belirten Çelebioğlu, kendisini başkanlığa taşıyan örgütünü hiçbir zaman unutmayacağına dair namus ve şeref sözü verdi. Seçildikten sonra örgütünden kopuk bir belediye başkanı olmayacağını dile getiren Çelebioğlu, bunun için örgütle ilişkileri düzenleyen bir belediye başkan yardımcılığı tahsis edeceği açıkladı.

CHP’nin AKP’ye oranla daha az oy aldığı mahallelere ağırlık vereceğini ifade eden Çelebioğlu, bu nedenle CHP’nin önde olduğu mahalleleri daha az ziyaret etmesi nedeniyle eleştirilmemesini istedi. Parti örgütünden bu konuda anlayış beklediğini belirten Çelebioğlu, seçimi AKP’nin güçlü olduğu mahallelerde AKP’yi devirerek alacağını söyledi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir