Van Erciş’liler Boğazda Buluştu

Van ili Erciş ilçesi ve birçok dernek boğazda Semiramis 2 yatında dostları ,üyeleri  ve siyasilerle bir araya geldi.

 Van Erciş’liler Boğazda Buluştu (24)

Van Erciş Derneği Başkanı tarafından organize edilen yemekte, AKP Eyüp ilçe başkan yardımcısı, CHP Eyüp İlçe başkanı Sinan Akçiçek, CHP Eyüp İlçe sekreteri Kenan Kaplan, Kâğıthane Belediye Başkan yardımcısı oğuz Toktekin, CHP Konak Belediye Meclis üyesi  Doğan Bayram, Alan Tekstil İnşaat genel müdürü İlhan Alan, Eski Bakan Hüseyin Çelik’in Kardeşi  Mehmet Çelik ve çok sayıda seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Van Erciş’liler Boğazda Buluştu (42) 

Yemekte kısa bir konuşma yapan Dernek başkanı Oğuzhan Demir şunları söyledi ; Bu akşam buraya gelip bizi onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederiz, sizlerinde gördüğü üzere burada bulunan sadece Van Erciş’iler yok burada gerek,Ordu’lusu,Giresun’lusu,Erzurum’lusu,Elazığ’lısı,Alevisi,Sünni’si,Türk’ü,Kürdü ile bir arada yaşamı savunuyoruz, güçlü bir ülke olmamız için hep bir arada olmamız bölünmememiz gerekiyor. Bu gece bunun en önemli anını yaşıyoruz Türkiye’nin çeşitli illerinin temsilcileri ile birlikteyiz. Böyle bir gece bizlere yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Önümüz de Ramazan ayı var İnşallah böyle bir organizasyonu Ramazan ayı içindede gerçekleştirip dostlarımızla yine bir araya geleceğiz.  Diyerek sözlerine son verdi.

Gece yemeğin ardından geç saatlere kadar devam ederken konukların eğlenceli tavırları ile saat 24:00 sularında son buldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir