Son durak Nargile Cafe Açıldı…

Sevgi dolu güzel sohbetiyle eşsiz bir hoş görüye sahip iki güzel insan Barış Ağır ve Veli Güngör kardeşlerimin ortak olduğu ”Son durak nargile cafe 17.03.2019 Pazar günü Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,Millet İttifakının CHP’li Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu,Sadet Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı İlker Çiftçi, Eski CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Ali Galip Mamal,Eski CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Bilal Karaca,Haydar Parlak,Hüseyin Bozkut,Ali Turan,Ali Haydar İşgar Güzeltepe Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya’Kas-Kon Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu’nun da aralarında olduğu çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Genç dinamik personeli ile beğeneceğiniz Sondurak Cafe daha şimdiden Eyüpsultan İlçemizin tüm renklerini bir araya getirmiş görünüyor.

Sizlerin de Aileniz ve dostlarınınızla güzel vakit geçireceğiniz güzel bir mekanınız var artık.

Haber Etkin Ailesi olarak tavsiyemiz sizinde günün yorgunluğu ardından,yada dostlarınızla hoş,güzel vakit geçireceğiniz Sondurağınız olsun diyoruz.

Sondurak Nargile Cafe Veysel Karani cade’si üzerinde Dünya Ehlibeyit Vakfının hemen altında faaliyette siz dostlarını bekliyor.

Geç girişimci güzel yürekli kardeşlerim Barış Ağır ve Veli Güngör kardeşlerime işlerinde başarılar ve hayırlı müşteriler dilerim…

Ramazan Yiğit

Haber Etkin Gazetesi Genel Yayın Müdürü

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir