Sarıgül"Kentsel dönüşümü yıkım olmaktan çıkaracağız''

Example HTML page

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bakırköy Mitingi’nde halka hitap etti.
BAKIRKOYMITINGI12012014 (5)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (6)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (10)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (11)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (13)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (14)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (17)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (19)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (20)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (24)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (1)

BAKIRKOYMITINGI12012014 (4)
Sarıgül konuşmasında, “Bu güzel meydanı demokrasi meydanına düğün meydanına çevirdiniz. Ötekisi olan İstanbul için burdasınız Siz beni yalnız bırakmadınız Allah’ım da sizi yalnız bırakmasın. Yıllardır el ele omuz omuza olduk bütün yurtdaşları kucakladık. Dediler ki ‘o da kim oluyor’ ama Sarıgül ve arkadaşlarının bir imanı bir inancı vardı. Yurttaşlarımız değişime hazır. İstanbulun tarihi coğrefik konumunu ve kültürel değerini gözardı etmeden çok güzel bir yere taşıyacağız. İstanbulumuzu hep birlikte biz koruyacağız. İstanbul’umuzun kimliğini kültürünü hep birlikte geleceğe taşıyacağız. İstanbul’a yakışmayan hataların önüne biz geçeceğiz” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Sarıgül konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kentsel dönüşümü yıkım olmaktan, mutsuzluktan çıkarmanın vakti geldi. İstanbul’da ulaşım kilitlendi. Ulaşımı yeni baştan düzenleyeceğiz. Bilimi teknolojiyi en iyi şekilde biz kullanacağız. Bu sorunu kademeli olarak çözeceğiz. Kent olaşımında raylı sistemlere deniz ulşaşımına ağırlık vereceğiz. Ev ve i,ş yeri arasındaki mesafeleri çile olmaktan çıkaracağız. Bazıları çılgın projelerle geliyoruz diyor. Biz de diyoruz ki bilimin teknolojinin kullanıldığı aakıllı projelerle geliyoruz. Projelerimizde öyle bir noktada olacaklar ki neye uğradıklarını şaşıracaklar. Çünkü biz İstanbul’da demokrasiye inanıyoruz. Demokrasi kendi dönemini konuşmaktır.

-Buradan evinize giderken yolda bir engelli görüyorsanız o engelliye elinizi uzatın. Şunu untmayın ki düşmeyen kalkmayan bir tek Allah’ımdır. İstanbulda bilim ve teknolojiyi en öne çıkaracağız. Bu konuda İstanbulu’u marka şehir yapacağız.

ÖZGÜR İNTERNET

Sevgili gençler, özgür internet istiyorsanız, internette yasak istemiyorsanız 30 Mart’ta güzel oylarınızı bizler için kullanın. Gençlerimiz için kadınlarımız için neler yapacağımızı sizlerle paylaşacağız. Çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmayacakl. İnanıyorum ki İstanbul halkı bu çağrımıza hiç bir siyasi parti gözetmeksizin kulak verecektir.

-İstanbul’da özgürlük vakti zamanı geldi. Güneşin umutla doğacağı umutla batacağı zaman geldi. Gerçeklere karşı kimse duramaz gerçekler her zaman galip gelir. Artık durmaya dinlenmeye vaktimiz yok. 50 İslam ülkesi içerisinde bizler demokrasi ile barışla yönetiliyorsak bunu kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına borçluyuz. Buradan ayrıldıktan sonra komşularınızla konuşun ve her biriniz 3 arkadaşını ikna etsin. 90 yıllık bir çınarı konuşuyorum 90 yıllık bir çınarın kollarıyız.

Dün Manisa’daydık. Türkiye’nin her tarafında değişim isteği var. Allah herkesin evladını bağışlasın. Benim de 2 tane evladım var o iki evladımın başarısı için çaba harcıyorum. Benim de iki tane evladım var birincisi Bizim şu gündemn sonra iki büyük hedefimiz var bunlardan biri Türk bayrağını en üste taşımak ikinci de CHP’nin bayrağını en üste taşımak. Yol arkadaşlarınız iyi ise o yol çabuk biter yol arkadaşlarınız kötü ise o yol bitmez. Özellikle televizyonları başındaki bütün yurttaşlarımdan ricam şu: bizi nerden dinliyorsanız İstanbul’daki kardeşlerinizle konuşun onların desteklerini bekliyorum söz sizi mahçup etmeyeceğim. Bu meydan da sizlerin haklarınızı hukuklarınızı söz veriyorum koruyacağım. Bu meydan da bulunmayan AK Parti’ye oy veren kardeşlerimizin de haklarını hukuklarını koruyacağım.

-Bir belediya başkanı sabah 6 da kalkacak gece 11’e kadar koşacak. Bireysel değil toplumsal düşünecek. İstanbul’un her sokağında çalmadığı kapı sıkmadığı el bırtakmayacak. Belediye başkanı bayramlarda yeni yılda vatandaşları ile beraber olacak. Her ilçeyi nişantaşı gibi yapacak herkes bu ilçeleri konuşacak.

Bungün önemli bir gün dualarımız yapacağız. Mübarek Mevlit Kandili münasebeti ile dualarımızı edeceğiz. Allah’ım hakkımız da hayırlı ise bu görevi bizlere nasip etsin. Son 12 haftaya giriyoruz sizde ricam nasıl bu güne kadar çalıştıysak biraz daha çalışacağız biraz daha koşacağız. Allah’ım bizi haktan, hukuyktan, bireysel çıkardan ayırmasın ve biz e hayırlı olanı versin. Hayırsız olanı hiç bir zaman istemedim. Mustafa Sarıgül bir tek kimseyi tuttuğu partiden dolayı, siyasi görüşünden dolayı işten çıkarmaz. Biz ocakları söndürmek için değil tüttürmek için geliyoruz. Bu memlekette her evde tencerelerde et kaynıyorsa daha çok kaynasın, dert kaynıyorsa Sarıgül’ü çağırın”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir