Remzi Aydın’dan Basına Sansür

Example HTML page

Karadolap Mahallesinin bir bölümünde yeşil alan olarak gözüken lakin üzerinde yerleşim olan meskenlerinde durumlarının ne olacağının akıbeti olmayan bir grup geçtiğimiz pazartesi günü,Eyüp Belediyesine gelerek evlerinin akıbetini sordu.

Remzi Aydın'dan Basına Sansür (1)

Belediye meclis toplantısında izleyici koltuklarının belediye personeli ile doldurulması meclis salonuna alınmayan vatandaşlar,meclis toplantısı sonrasında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile bir araya gelerek sorunlarını anlattı.Vatandaşlara açık olan toplantı sırsasında Belediye Başkanının basın mensuplarını işaret ederek salondan çıkartması ise işin ilginç yanı idi.

Remzi Aydın'dan Basına Sansür (2)

Belediye güvenliklerince salondan çıkartılan basın mensupları işi gereği toplantıyı kayıt altına alıp,halka olanları anlatmaktır.

Oysaki her konuşma başında millet kavramını dile getiren AKP İktidarı,görevi olan biteni halka anlatmak olan basın mensuplarından neyi gizlemek istiyor.

–  Söyleyeceği sözler kayıt altına alınır diye mi korkuyor?

–  Her zaman gerçekleri yazdığımız için halkın bize olan güvenini bildiğinden gerçekleri anlatmamıza izin verilmiyor?

–  Salonda basın mensubu olsa idi mutlakaki kayıt yapacaktı ve Belediye Başkanının sözlerini kamuoyuna yansıtacaktı,şimdi ise içeridekiler ve belediye başkanı biliyor bugün söylerim 2019’a daha zaman var diyemi düşünüyor?

Bu sorunu olan yurttaşların yıllardır oturdukları evlerinden,komşularından ve akrabalarından ayırmak mı dert yoksa RANT’mı.

Herkesçe biliniyorki AKP iktidarı istediği değişiklikleri yapma gücü var kapalı kapılar arkasında söz verip sonra yalanlayacakmı.

Büyük inşaat firmalarına,otoyollara,AVM’lere,köprüye kısacası rantın olduğu herşeyi yapan iktidar yurttaşlarına yalan mı söylüyor,elimizden birşey gelmiyor diyerek.

Remzi Aydın'dan Basına Sansür (3)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir