Nişanca Spor Şampiyonluk yemeğin de taraftarı ile buluştu

Example HTML page

Nişanca Spor Şampiyonluk yemeğin de taraftarı ile buluştu

Eyüp’ün güzide takımlarından Nişanca Spor, yakalamış olduğu üstün başarısının ardından 07.09.20018 Cuma günü saat 20.00 da Eyüp Belediyesi Kültür merkezinde şampiyonluk yemeğinde taraftarları ile buluştu.



Başkanlığını Ramazan Güvenin yaptığı Nişanca Spor Nişanca mahallesin de adeta bir kültür merkezi görevi de yapıyor.

Yapmış olduğu etkinlikler ile Nişanca mahallesinin birlik, beraberlik, dayanışmasını da sağlayan Ramazan Güven aynı zaman da Nişanca Mahalle muhtarlık görevini de yapmakta sorunlarına çözüm üretmekte geleceğimiz olan gençleri üretir hale getirerek topluma hizmet etmektedir.



Nişanca Spor’un Şampiyonluk yemeğinin sunuculuğunu Mahallenin ileri gelenlerinden Mustafa Tüysüz yaptı.

Nişanca Spor’un Şampiyonluk yemeğine; ADEF-Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı ve CHP Eyüp Belediye Başkanı Aday adayı Saim Diken,CHP Eyüp ilçesi Örgütlenmeden sorumlu Başkan yardımcısı Bayram Çelik,CHP Nişanca eski Mahalle temsilcisi Arzu Altunay, CHP Karadolap Mahalle temsilcisi Musa Mısırlı, Bölgemizin sevilen İş adamlarından Zülfü Çakar, Hüseyin Çam, Ziya Purde,İslambey Mahalle Muhtarı Orhan Adak, Eyüp Merkez Mahalle Muhtar Adayı Sevcan Kılavuz, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Memiş, Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Uçak katıldı.

Nişanca Spor Başkanı ve Nişanca Mahalle Muhtarı Ramazan Güven misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.

Şampiyonluk yemeği gecesinde konuşma yapan Ramazan Güven ;

Çok değerli Nişanca Mahallesi sakinleri,Siyasi Partilerimizin ve STK Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileri Nişanca Sporumuzun Şampiyonluk gecesine hoş geldiniz bizlere onur verdiniz hepinizi canı gönülden selamlıyorum dedi.

Ramazan Güven sözlerinin devamın da ;

Sevgili katılımcılar biz yola çıkarken yalnız değildik Mahalle sakinlerinde ve Özellikle de geçlerimizin Annelerinden büyük destek aldık bizi başarıya götüren Nişanca Sporumuzu başarıya taşıyan şeyde bu dayanışma olmuştur. Huzurlarınızda Annelere bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Toplumsal dayanışmanın önemi asıl bu noktalarda kendini gösteriyor. Dayanışma olunca başarıda kendiliğinden geliyor dedi.
Nişanca Spor adeta Nişanca Mahallemizin ihtiyaç duyduğu birlik beraberlik duygunu geliştirerek perçinlerken birlik olunca neleri başaracağımızı da bizlere gösterdi. Bir okul görevini de üstlenmiş oldu dedi.

İnanıyorum ki bu birlik beraberlik dayanışma ile daha bir çok başarılara imza atacağız iyi ki varsınız iyi ki birlikteyiz, gecemize bir kez daha hoş geldiniz afiyet olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Geceye Katılan Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve CHP Eyüp Belediye Başkanı Aday adayı, Saim Diken de Kısa bir selamlama konuşması Yaptı.

Saim Diken Konuşmasın da ;

Eyüp Nişanca Mahallemizin güzide takımı Nişanca Spor Kulübümüzün değerli Başkanı Ramazan Güven ve Yönetim kurulu arkadaşları,siyasi partilerimizin,Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileri hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Bizleri bu güzel gecede bir araya getiren Şampiyon Nişanca Spor kulübümüzün değerli başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

Nişanca Sporumuzun yanın da olamaya her zaman devam edeceğiz üzerimize ne düşer ise yapacağız dedi.

Değerli katılımcılar gecemiz güzel olsun mutlu kalın ben sözü fazla uzatmak istemiyorum hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum afiyet olsun diyerek sözlerini tamamladı.



Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir