Muammer Torun ile yola devam

Example HTML page

liseee (6)

liseee (11)

liseee (4)

Dursun kılıç

EYÜP-Eyüp’ün köklü liselerinden olan Eyüp lisesi mezunları derneği olağan genel kurulu Eyüp lisesi konferans salonunda yapıldı.Uzun süredir dernek başkanlığını başarıyla sürdüren Muammer Torun’un tekrar başkan seçilerek güven tazelediği genel kurulun Divan başkanlığını Nihat İncekara üstlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlanan genel kurul da yapılan konuşmalarda köklü mazisi olan Eyüp lisesi mezunlarının daha çok bir araya gelmesi ve daha çok aktivitlerde bulunmasına dikkat çekildi, Her yıl geleneksel olarak yapılan pide günlerinin çok yerinde ve güzel bir organizasyon olduğuda kaydedilerek “Bu tip organizeler sayesinde uzun süredir görüşemeyen arkadaşların yılda bir kerede olsa bir araya gelerek hasret giderdiği belirtildi”.

Remzi Aydında hasret giderdi

Eyüp lisesi mezunları derneğinin genel kurulunda Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Eyüp Ak partiden belediye başkan Aday olan Remzi Aydın’da katılarak mezun olduğu okulda eski arkadaşlarıyla hasret giderdi.
1982 Eyüp Lisesi mezunu olan Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Aydın, eski okul müdürünü görünce duygulu anlar yaşadı Okul arkadaşlarıyla sohbet eden Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı, burada kısa bir konuşma yaptıktan sonra genel kurulda oyunu kullandı. Remzi Aydın, “Eyüp’e hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Başbakanımızın onayıyla da bu görevin üstesinde geleceğiz. Allah’ın izniyle seçimlerden başarıyla çıkacağız. “ dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir