MHP Eyüp’ten Türkiye Nereye Gidiyor? Konferansı

Example HTML page

MHP Eyüp İlçe Teşkilatı tarafından 27.Ocak.2013 Pazar Günü saat 15.00’te Sultan Center Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta“TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR” konulu panel düzenledi.
MHP Eyüp İlçe Teşkilatının düzenlediği konferansta konuşan MHP MYK üyesi Özcan Pehlivanoğlu Başbakan Türk Milletinin karşısında başka bir millet gerçeğini kabullenmiştir dedi.

Eyüp Sultan Center’da kalabalık bir dinleyici kitlesi önünde gerçekleştirilen konferansa MHP MYK üyesi Musa Küçük, MHP İstanbul İl Yöneticileri Selami Şişman, Selahattin Koçarslan, Zafer Duran ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu,Ülkü Ocakları eski Bölge Başkanı Bayram Gölcük,MHP Eyüp eski İlçe Başkanı Selim Duran ve Eyüp İlçe Belediye Meclis üyesi Kamil Yıldız, Adem Hanedar gibi tanınmış isimler katıldı.

MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu’nun açılış konuşmasından sonra söz alan Özcan Pehlivanoğlu Osmanlının son dönemi ile Türkiye’nin bugünkü durumuna dikkat çekti ve Batı Türkleri önce Avrupa ve Balkanlardan şimdide Anadoludan silip atmak istiyor dedi.

Pehlivanoğlu konuşmasında, özellikle Türkiye’nin dışarıdan yönetildiğine dikkat çekerek, sıcak para olarak verilen döviz %60 faizle bizden yani sizden geri alınıyor dedi. Büyüme dedikleri bu sıcak paranın yurda girmesiyle ne kazanıyoruz ! siz karar verin. Bu konuda medyanın özellikle iyi gittiğimiz yolundaki haber ve makaleler ise ilerleyen dönemlerde ‘’Geviş Getirenler’’ olarak hafızalarımızda belirecektir.

Ülkemizdeki özelleştirme konusuna da değinen Pehlivanoğlu, ülkede devlete ait tüm kurumlar satıldı, kime gittiği ise ortada..Buradan cemaatlere,cemaat liderlerine sesleniyorum; onlar ülkenin kar getiren tüm kurumlarını sattılar, biri Ülkerciyiz, biri bilmem neciyiz dediler. Şimdi soruyorum inançlısınız, dindarsınız, o halde çıkarın cebinizden paralarınızı ve başkalarının alacağı değerli mülklerimizi kendi adımıza alalım. Yada gelin Batı Trakya’da el konulan Müslüman mallarını geri alalım. Hadi gösterin bakalım Müslümanlığınızı ve vatanseverliğinizi diyerek, gidişatın iyi olmadığını net olarak dile getirdi.

Türk Milletini bir nevi narkoz etkisine sokarak felçli durumuna sokulduğunu belirten Pehlivanoğlu, halkımız kredi kartları, tüketici kredileri, taşıt kredileri ve konut kredileri eşliğinde borç batağına sürüklenmiş ve eli ayağı bağlı duruma getirilmiştir. Bu durumda bu millet felç olmuş hasta gibi ayağını, elini kesmiş olsan hissetmez duruma gelmiştir.

Bir başka kötü giden durum ise devlet olarak da dış ticaret açığı 76.767 milyar dolara yükselmiş olmasıdır. Hain, çocuk katili bölücü başı ile bölücülükle müzakere senaryoları hayata geçirilmiştir. Bu müzakereler neticesi kavramlar üzerinde oynanmış ve bir araya gelmesi muhtemel olmayan insanlar ile aynı noktada birleşme kararları alınmıştır…Bu senaryo içinde başrol oyuncusu her ne kadar bölücü başı Apo olsa da, o bir araçtır. O gider bir başkasını onun yerine getirirler.

Konuşmasını ‘’Merak etmeyin ! Bu süreç bitecektir.’’ Biz Türk Milleti olarak ne badireler atlattık. Bu yaşananlar onların yanında devede kulak kalır. Büyük ÖnderAtatürk kurmayları ile daha kötü durumlarda ne büyük kahramanlık destanları yazdı, bu millet yeter ki karar versin; daha büyük destanlar yazar diyerek; Tek çözümün ‘’Tek çatı Altında Birleşmek’’ olduğunu bu çatının da Milletin partisi Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu dile getirdi. MHP neden iktidar olamıyor demeyin, iktidara gelmiyor,getirilmiyor. Çünkü MHP bu dönemde iktidarı en çabuk ele geçirebilecek tek partidir.

Sadece dış güçlerinin kendilerine alet edemeyeceği tek parti olduğundan iktidarımız gecikiyor diye konuştu ve ekledi; Türk Milleti’ni bu felçli halinden sadece MHP kurtarabilir , MHP’yi sokaktaki vatandaşın partisi haline getirmek gerekir dedi. Gün bahane üretme günü değildir, gün birlik günüdür. Şartlar ne olursa olsun adres MHP’dir diye konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir