Marmara grup güçlenerek büyüyor

Marmara grup güçlenerek büyüyor
maarrmara
DSCF1192

DSCF1194

DSCF1198

DSCF1204

DSCF1205
Haber Merkezi

Bir yıldır Karadolap Mahallesi Veysel Karani caddesin de perakende satış yapan, Tuncay Ünlü ve Necip Akçakaya’nın sahibi olduğu Marmara Grup kasap ve şarküteri ikinci yılında ikinci şubesini açarak gelecek için umut verdi.
İlk şubesini Karadolap Mahallesi Veysel Karani caddesinde açıp büyümeye başlayan Marmara Grup ikinci yılının başında yine Karadolap Mahallesi Gülistan Sokak no;53 adresinde açıldı.
Açılışa, CHP Eyüp Belediye başkan aday adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, CHP Eyüp belediye Başkan aday adayı Mustafa Gül, CHP Eyüp Belediye Meclis üyesi Bilal Karaca, Karadolap mahalle muhtarı Celal Düzgün, Marmara grup ailesinin tüm dost ve sevenleri ile müşteri’leri de hazır bulundu.
Açılışta kısa bir konuşma yapan genç girişimci Tuncay Ünlü şunları söyledi; Bugün bizi burada yalnız bırakmayıp gelen tüm dostlarımıza teşekkür etmek isterim sizlerin sayesinde bu ikinci şubemizi açıyoruz, her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunmak isterim.
Bu ikinci şubemizde sizlerin isteği doğrultusunda buraya gelmiş bulunmaktayız, sizlerin vereceği güç ile de daha da ilerlemek ve mahallemize katkıda bulunmak bizlerin görevidir, diyerek sözlerini tamamladı.
Sürpriz çekilişlerin yapıldığı açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. CHP Eyüp belediye meclis üyesi Bilal Karaca’da Yaptığı konuşmada girişimciliğin zor ancak önemli bir iş olduğuna işaret ederken Marmara Grubu’nu kutladı. Açılış kurdelesini ETKİN HABER ve www.haberetkin.com genel müdürü Selahattin Sorucu’nun kesmesi ile faaliyetine başlamış oldu.
maarrmara

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir