‘Kutlu Yolun İlk Yolcuları’

Eyüp Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu kutlu doğum haftası etkinliği;

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun yapmış olduğu günün önemine ilişkin konuşmayla başladı.

Çağrı Filmi İlk Kez Tiyatro Sahnesinde…

Gösterinin Sonunda Meydanı Gül Kokuları Kapladı…

‘Kutlu Yolun İlk Yolcuları’… Ahmet Özhan’dan İlahiler… Ve Sema gösterisi ile devam etti.

 

Eyüp Belediyesi, “Efendiler Efendisi Sallallâhu Aleyhi ve Sellem”in dünyayı teşrifleri vesilesi ile çok özel bir programa imza attı.

Eyüp Sultan Camii önünde Meydan’da bu akşam (26 Nisan Cuma) düzenlenen “Kutlu Yolun İlk Yolcuları”  isimli programda, Peygamberimizin (S.A.V.) hayatı, İslamiyet’in doğuşu, asr-ı saadet günleri, ilk Müslümanların çektikleri cefa, hicret, kardeşlik ve fetih, büyük sahabe Eyüp el-Ensârî Hazretleri’nin manevî atmosferinde sahnelendi.

Sinemaseverlerin Çağrı filminde izleyerek etkisinden kurtulamadığı sahneler bu kez, Eyüp Sultan gibi İslamiyetin çok önemli merkezlerinden birinde açıkhava tiyatro sahnesinde canlandırıldı…

Senaryosu, dekoru, sahneye koyan oyuncuların güçlü performansıyla izleyenlerin duygu sağanağı yaşadığı bu özel gecede, semazenlerin ayrı podyumlardan yaptıkları gösteri ve ünlü sanatçı Ahmet Özhan’ın ilahiler , tasavvuf müziğinden seçkin eserleri seslendirdiği konseri konukları büyüledi.

Eyüp Belediyesi’nin Kutlu Doğum Haftası programları ilgi odağı oluyor. “Efendiler Efendisi Sallallâhu Aleyhi ve Sellem”in dünyayı teşrifleri vesilesi ile düzenlenen etkinliklerin ikincisinde Bezmi Safa grubunun ilahileri Eyüp Sultan Camii önünde toplanan binlerce kişi tarafından büyük beğeni topladı.

 

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun evsahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, sinemaseverlerin Çağrı filminde izleyerek etkisinden kurtulamadığı sahneler bu kez, Eyüp Sultan gibi İslamiyetin çok önemli merkezlerinden birinde açıkhava tiyatro sahnesinde Beyaz Düşler Sahnesi oyuncuları tarafından canlandırıldı…

Senaryosu, dekoru, sahneye koyan oyuncuların güçlü performansıyla izleyenlerin duygu sağanağı yaşadığı bu özel gecede, semazenlerin ayrı podyumlardan yaptıkları gösteri ve Bezmi Safa grubunun ilahileri konuklardan tam not aldı.Gösterinin sonunda tüm Meydanı gül kokuları kapladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir