Kılıçdaroğlu'nun:CNR EXPO Fuar Ziyareti..

Burada Yöresel kıyafetler giymiş genç kız ve Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci tarafından karşılanan Kılıçdaoğlu’na lokum ikram edildi. Mustafa Değirmenci ise Avcılar Belediyesinin gelişen Teknoloji ile nasıl bir belediyecilik hizmeti verdiklerini kısa olarak anlattı. Kılıçdaroğlu CHP standında ise bilgi yarışması yapan bir sistemi inceledi. Yarışmada CHP ile ilgili sorulan soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu gelişen teknolojiye ayak uyduran belediyelerin tebrik etti.
Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Erdoğan Toprak, Emrehan Halıcı ve Umut Oran İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte CNR Expo’daki fuarına gelişi sırasında fuara katılan Belediye Başkanları tarafından kapıda karşılandı. İlk olarak İstanbul’daki CHP’li belediyeler, Avcılar, Bakırköy Ataşehir, Beşiktaş, Büyükçekmece, Sarıyer, Silivri, Maltepe, Kartal ve Kadıköy’ün stantlarını gezen Kılıçdaroğlu, belediye yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Tekirdağ, Ankara Yeni Mahalle, Çorlu ve Seferihisar belediye stantlarını ziyaret etti.

Ardından Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı standına geçen Kılıçdaroğlu, buradaki görevlilerle tokalaştı. Bu sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı’nın stanttaki görevlilere ”Bizim standımıza da bekleriz” demesi gülüşmelere neden oldu. İstanbul’daki CHP’li belediyelerin standı önünde belediye başkanları ve partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu, CNR Expo dışındaki AKUT Bakırköy ve Beşiktaş Mobil Arama Kurtarma Afet Destek Merkezi tırını da inceledi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir