Kılıçdaroğlu’ndan Soylu’ya: Elin adamından sana ne, Allah akıl fikir versin

CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da Turizm Örgütleri, Ticarat ve Sanayi Odaları, STK Temsilcileri ve Muhtarlar buluşmasına katıldı

Antalya’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile muhtarlarla bir araya gelen  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Avrupa’da PKK’nın toplantılarına katılıp Türkiye’ye tatil yapmaya gelenlerin gözaltına alınacağını” söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘ya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Allah akıl fikir versin. Elin adamından sana ne” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’nın Polatlı ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında şu açıklamayı yapmıştı:

“Avrupa’da, Almanya’da öyle terör örgütünün toplantılarına katılıp da ondan sonra gelip Antalya’da, Bodrum’da, Muğla’da tatil yapanlar var ya, onlar için de tedbir aldık şimdi. Hadi gelsinler bakalım havalimanlarından içeri girsinler. Gözaltına alıp yallah, öyle kolay değil. Dışarıda hainlik yapıp, içeride, Türkiye’de keyfini, sefasını sürmek bundan 
sonra kolay değil.”

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

“Kışlık soğanı stoklayan terörist oldu. Şu anda yurt dışından gelen turistler de terörist olacak. Efendim orada bilmem ne toplantılarına katılıyorlarmış. Onlar gelince biz onları yakalayacağız, karakola götüreceğiz. Akla bak. Almanya’daki, Fransa’daki toplantılara kimler katıldı onu tespit edeceklermiş, onlardan kimler buraya geldiyse yakalayıp karakola götürecekmiş. Allah akıl fikir versin. Elin adamından sana ne. Hadi sen Türk esnafını terörist ilan ettin, elin Almanından ne istiyorsun. Türkiye halbuki hoşgörünün egemen olduğu bir ülkedir.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir