Kemerburgaz Masaya Yatırıldı

Example HTML page

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, haftasonu Kemerburgaz bölgesinin masaya yatırıldığı bir toplantıya evsahipliği yaptı.

Eyüp Belediyesi Kurtkemeri Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, İSKİ ve BEDAŞ yetkilileri katıldı.

Yemekli toplantıda, Kemerburgaz bölgesi mercek altına alındı. Bölgede belediyenin ve diğer kurumların yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları, imar durumu, tapu sorunu ve diğer problemler masaya yatırılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Kemerburgaz bölgesine yapılan projeleri anlatarak, “Vatandaşlarımızın huzur, güven içerisinde rahat bir yaşam sürdürebilmeleri amacıyla, ilçemize hizmet veren tüm kurumlarımızın temsilcileriyle zaman zaman biraraya geliyoruz. Bu akşam da Kemerburgaz mahallemizi ve çevresini konuşacağız… Burada vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunları, yapılan çalışmaları ve yapılması gerekli yeni projelerimizi ele alacağız. Bu tür toplantılar çok yararlı oluyor. Tüm mahallelerimizi böyle mercek altına almaya devam edeceğiz” dedi.

zp8497586rq
Example HTML page