Kahvaltıda Giresunlular buluşması

Example HTML page

Organizasyonu ve evsahipliği, Abdurrahman Akalın ve Prof. Dr. Bayram Öztürk tarafından yapılan kahvaltı, İ.Ü Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Kahvaltıya katılan ve ‘Giresun’un medarı iftiharı, yegane belediye başkanımız’ sözleriyle karşılanan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı konuşmada; hemşehricilik dayanışmasının toplumu birleştiren ortak paydaların oluşmasına büyük katkı sunduğunu söyledi.

Giresunlu işadamlarından İnşaat Mühendisi Mehmet Karamustafaoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, İstanbul’da yaşayan farklı meslek alanlarında önemli mevkilere gelmiş Giresunluların birlikteliğinin ve eşgüdümlülüğünün sağlanması, Giresun şehri ve ilçeleriyle hakettiği sosyal ve kültürel seviyeye getirilmesi için projeler üretilmesi hakkında görüşler iletildi.

Başkan Genç: Önce amaç ve hedefleri belirlemeliyiz.

Bir kurumun bir yapılanmanın oluşturulması için önce amaç ve hedeflerin belirlenmesi gerektiğini söyleyen Başkan Şükrü Genç ayrıca, sivil toplum örgütlerinin siyaset üstü kurumlar halinde çalışmalarını, siyasetçilerden talimat alarak değil, toplum için, ülke için faydalı politika ve projeler üreterek siyasileri yönlendirebilecek donanımda olmalarının önemine değindi.

Birçok Giresunlu işadamı, akademisyen ve dernek yöneticisinin katıldığı kahvaltıya, gazeteci ve aynı zamanda Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) Genel Başkanı Haldun Domaç da katılarak görüşlerini bildirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir