Kağıthane’de 8 Katlı İş Merkezi, Alevlere Teslim Oldu

İstanbul Kağıthane’de 8 katlı alüminyum firmasının çatı katından yayılan alevler, binanın diğer katlarına da sıçradı. İtfaiyenin hortumu patlayınca müdahale gecikti.

kagithanede-8-katli-is-merkezi-alevlere-teslim-oldu1

Kağıthane’de 8 katlı bir işyerinin çatısında, yan binada yapılan tadilat çalışması sırasında sıçrayan kaynak kıvılcımları yangına yol açtı. Çıkan yangında binadaki yalıtım malzemesinin tutuşması nedeniyle alevler bir anda büyüdü. İşyerinin çatısı alev alev yandı. Olay yerine gelen ilk itfaiye ekibinin su hortumu birkaç yerinden delindi. İtfaiye yangına müdahale etmekte yetersiz kalınca, çevredekiler isyan etti.

İTFAİYENİN HORTUMU DELİNDİ, BASINÇLI SU BOŞA AKTI

Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi’nde bulunan alüminyum doğrama şirketine ait binanın çatısında saat 10.00 sıralarında dumanlar yükseldi. Çevredekiler hemen itfaiyeyi aradı. Bu arada işyerinde çalışanlar ilk müdahaleyi yaptı. Ancak yalıtım malzemesi kısa sürede alev alev yanmaya başladı. Olay yerine gelen ilk itfaiye ekibi, merdiven aracı ile yangına müdahale etti. Bu sırada itfaiye hortumu birkaç yerinden delindi. Metrelerce yükseklikte basınçlı su, boşa aktı. Alevler yan cepheye yayıldı.


BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

İtfaiye yan tarafa müdahale etmekte bir süre yetersiz kaldı. Takviye ekiplerin gelmesi ile yan cephedeki yangın, bir saatlik çalışma sonucu söndürüldü. İki binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir