Kâğıthane CHP Belediye Başkan Aday Adayı Emekli Hakim İrfan Aydın

Example HTML page

“Ehven-i Şer” kabulümüz olmamalı diyerek sözlerine başlayan, Aydın dost meclisi olarak tanımladığı topluluğa; çalışmalarını, yapmak istedikleri anlattı ve CHP’yi 2014 yerel seçimlerinde Kâğıthane’de iktidara taşıma arzu ve inancını dile getirdi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İrfan Aydın, bu tür toplantıların kendisinin çalışmalarına yön verdiğini zira, halktan kopuk veya halka rağmen hiçbir şekilde başarıya ulaşmanın mümkün olmadığının özellikle altını çizdi.
Kağıthane halkının nabzını tutabilmek için 5214 kişi verileri üzerinden, ulaştığı 1927 kişiyle gerçekleştirdikleri anketten de bahseden Aydın, Kâğıthane’nin sorunları ve yerel seçimler öncesi vatandaşın beklentileri üzerine çeşitli sorulardan oluşan anket sonucunda Kâğıthane sorunlarının adeta haritasının çizildiğini ve artık kendisinin vatandaşın ne istediğini bildiğini ifade etti. Aday adaylığı sürecini ve sürecin nasıl ilerlemesini beklediğini açıklayan Aydın, sorunları dile getirmenin gerekli ancak yeterli olmadığını da belirten Aydın, çözüme ulaşmak için proje ve projeyi gerçekleştirecek ekip gerekliliğinin de vurgusunu yaptı. Bu konuda kendisinin böyle bir ekibe ve güçlü projelere sahip olduğunu, özellikle altını çizerek belirten Aydın, tüm çabasının çok daha iyi ve güzeli hakeden vatandaşlarımıza hakettiklerini verebilme yolunda olduğunu ifade etti.
Hakkaniyet ve adalet kavramları üzerine kurulu 40 yıllık memuriyet hayatının kendisine kattıklarına, ekibine ve projelerine son derece güvenen ve inanan İrfan Aydın, en kısa sürede projelerini ve yol haritasını açıklayan bir çalışmayı paylaşacağını da duyurdu.
“İnanın, ben yapabilirim” sözüyle yola çıkan İrfan Aydın, “Umutsuz durum olmadığını, sadece umutsuz insanlar olduğunu” Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle bir kez daha vurguladığı, siyaseten özlenen bir atmosferde geçen toplantı, kendisinin asla bu umutsuzluk içinde olmadığını ifadesi ile sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir