İyi Parti Bir Cesurlar Hareketidir

İyi Parti Eyüp İlçe Başkanı Nail Balkan ve yönetim kurulu arkadaşları yerel basıl ile kahvaltıda Eyüp İlçe başkanlığının bulunduğu Alibeyköyde 18.03.2018 Pazar günü saat 10.00 da buluştuk.
Toplantıya yerel basından Eflatun gazetesini temsilen Hakan Hapçıoğlu Flaş Haber gazetesinden Abdullah Ağırkan Etkin Haber olarak katıldık güzel bir sohbet oldu Ülkemizin geleceğine dair.
Toplantıda 18 Mart Çanakkale şehitleri günü dolayısı ile Dua edildilerek günün önemi vurgulandı.
Toplantıda İyi Parti kurucularından Özcan Pehlivanoğlu da hazır bulundu ülke sorunlarına dair sohbet ettik verimli gecen toplantıda Özcan pehlivan ve İlçe başkanı Nail Balkan konuşmaların da şu sözlere yer verdi.

İyi parti Eyüp ilçe Başkanı Nail Balkan Konuşmasın da ;

Ülkemiz hiç hak etmediği kadar kötü yönetilmektedir.İyi partinin kuruluş amaçlarından biri de kötü yönetime son vermek içindir.
Demokratik parlementer sistem olmaz ise olmazlarımızdır. Seçimler de itifak söylemini doğru bulmuyoruz bizim Cumhurbaşkanı adayımız bellidir, Genel Başkanımız Meral Akşener bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır. Fakat ülke gerçeğimiz ortada Ülkemizi kötü yöneten bir yönetim anlayışı mevcut onu ortadan kaldırmak için ikinci turda öne çıkan kim olur ise kötü yönetime son vermek ve demokratik parlementer sisteme dönüş için onu destekleyeceğiz İyi Parti örgütü olarak bu kararlılıktayız Genel başkanımız Meral Akşenerin de söylediği tam olarak budur dedi.
İyi Parti olarak Merkezdeyiz Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerini benimsiyoruz. Her kim düşüncesi ne olur ise olsun gömleğini çıkartmadan İyi Partide kendini düşüncelerini ifade edebilir çalışmalar için de yer alabilir dedi. Fakat bir şeyin altını çizmek istiyorum bölücü olmayacak,hırsız olmayacak,fetöcü olmayacak,namussuz olmayacak bu saydıklarımıza kapılarımız sonsuza dek kapalı . Ülke menfatını gözeten herkese kapılarımız açık herşeyi konuşabilir tartışabiliriz bu Ülkede birlikte yaşıyor isek birlikte yöneteceğiz herkesin fikrine düşüncelerine sayğılıyız.

Nail Balkan konuşmasını devamın da ;

Biz 7 Şubatta yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Genel merkezimizden yetki belgesini aldık çok hızlı bir çalışma ile çalışmalarımızı tamamladık yerimizi tuttuk ve faaliyetlerimize başladık fakat gel gelelim ki oldukça zorluklar ile karşılaştık 18 yer ile anlaşma yaptık sonradan iptal edildi. Ülke korkutularak toplum yönetilmekte bunu çok ağır bir şekilde hissettik.
İşte Biz İyi Pati Olarak o korku imparatorluğunu yıkmak için geliyoruz dedi.
Bir tarım ülkesi olarak geldiğimiz durum içler acısı bu gün Yunanistandan saman ital eder hale gelmişiz, Sırbistandan et ithal ediyoruz. Ülkemizin acilen bir gıda güvenliği porojesine ihtiyacı var,Sosyal Paylasım porojesine ihtiyacı var, Evrensel milli gelir porojesine ihtiyacı var. İyi Parti olarak bunların hepsini gerçekleştireceğiz iktidara ve ülke yönetimine talibiz . İşte bu yüzden Ülkemizi kötü yöneten AKP zihniyeti bizden korkuyor ve tüm engellemeleri bunun için yapıyor dedi.
Nail balkan konuşmasın da;
Eyüp İlçemizin çokça sorunları var bunun bilincindeyiz yerel de iktidar olacağız ve sorunları çözeceğiz dedi.
Eyüp’ün en büyük sorunlarından birinin İmar sorunu olduğunu AKP zihniyetinin genelde olduğu gibi yerel de de rant’a dayalı bir yönetim şekil benimsediğini bu yüzden de halkımızı madur ettiğini açık seçik görüyoruz, buna toplum kesimleri ile ortak mücadele edeceğiz AKP’nin rant sistemine geçit vermeyeceğiz dedi.

İyi Parti Kurucu Üyesi Özcan Pehlivanoğlu da konuşmasın da;

İyi Parti cesurlar harekedidir.

Değerler haraketidir.

Gençlik hareketidir.

Adalet duygularının rafa kalktığı günümüz Türkiyesin de Allah kimseyi mahkeme kapısına düşürmesin,idianame bile hazırlanmadan insanlar 1 yılı aşkın süre de içeride tutulabiliniyor.
Sonra Merkelle bir görüşme yapılıyor içerdeki vatandaş ertesi gün uçarak ülkesine doğru yol alıyor adaletin bu gün kü gelmiş olduğu durum maalesef bu dedi.
Ülkemiz öyle bir noktada ki doğuda PKK tehdidi ile karşılaşıyoruz batıda AKP tehdidi ile karşılaşıyoruz. Siyasi Parti kurmak istiyorsunuz izin verilmiyor, Zorluklar ile kuruyorsunuz yer bulamıyorsunuz mal sahipleri tehdit ediliyor, Partimize üye olan arkadaşlar işiyle aşıyla tehdit ediliyor.

O yüzden İyi Parti bir cesurlar hareketidir.

Ülkemiz de güzel işler yapmak için mücadele eden herkes bu tehdidtlere maruz kalıyor. bu yüzden de bu kötü gidişatı değiştirmek için yola çıktık biz . Ve kazanacağız dedi
Gerek Eyüp İlçe Yönetimimiz, Gerekse İstanbul İl yönetimimiz ,Genel Merkez yönetimimiz önemli bilgiye ve tercübeye sahip kendimize inanıyor ve güveniyoruz birlikte herşeyin üstesinden geleceğiz dedi.
Tüm üyelerimiz yöneticilerimiz takip alyın da nefes aldırmıyorlar. Ama tüm sıkıntılara rağmen kurduk partimizi kazanacağız ve bu kötü gidişatı değiştireceğiz dedi.
Özcan Pehlivan Konuşmasının devamın da;
Ortak sıkıntılarımız var birlikte çözebileceğimize inanıyoruz .
Düşünceleri ne olur ise olsun, gömlek çıkartmadan sıkıntıları birlikte çözeceğimize inanıyoruz.
Milliyetçiyiz ama ırkçı değiliz.
Mütedeyin insanlara saygımız var, laiklik ilkesine uyulması durumun da hiç bir sorunumuz yok.
Batıya ulaşmak istiyoruz,yaşam ve teknolojik sıtandartlar açısından bakıyoruz meseleye özgürlükler açısından bakıyoruz, herkesn düşüncesine saygımız var,zenginlik olarak alğılıyoruz meseleyi.
Her kesim ile Ülke ve Dünya meselellerini konuşabiliriz. Her düşünceye sahip insan İyi Parti için de yer alabilir.
Bütün mesele Ülke yararına üreteceğimiz porojeler esastır.

”Değişim Kaçınılmazdır”

Bizim en büyük endişemiz seçim güvenliğidir.
Mühürsüz oy pusulalarıdır.
Parlementer demokratik laik sisteme dönüş mutlaka sağlanacaktır.
Seçimleri kazandığımız da bunu mutlaka yapacağız bu Genel Başkanımız Meral Akşenerin aynı zaman da tahadütüdür de Kuruluşumuzun ana noktası Ülkemizi kötü yöneten AKP ve Recep Tayip Erdoğandan Ülkemizi kurtarmaktır. Bunu yapamaz isek İyi Partinin de kuruluşunun bir anlamı kalmaz zaten dedi.
İyilerin de kazanabileceğini göstereceğiz öz güvenimiz ve inancımız tamdır dedi
Özcan Pehlivan konuşmasını buraya kadar gelip bizleri onurlandırdığınız için sizlere çok teşekkür ederim yerel basın demokrasinin beşiğidir sizleri çok önemsiyoruz diyerek sözlerni noktaladı.

İYİ PARTİ Eyüp :İlçe Yönetim Kurulu

Nail Kalkan İlçe: Başkanı
Tuncay Çöpoğlu: Sekreter
Ahmet Ali İnce :Teşkilar Başkanı
İsmail Fındık: Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı
İlker Kamil Faki :Başkan Yardımcısı
Hülya Akkaya:Başkan Yardımcısı
Melek Tabak: Başkan Yardımcısı
Güçlü Arapoğlu: Başkan yardımcısı
Taner Tako Başkan Yardımcısı
Burcu Çelikay Başkan Yardımcısı
Yaşar Er Başkan Yardımcısı
Ece Güriş Başkan Yardımcısı
Erdal atik Başkan Yardımcısı
Çoşkun Hedi Başkan Yardımcısı

Ramazan Yiğit
Haber etkin

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir