İnce’den Erdoğan’a: İstersen İstanbul mitingini iptal ederim

İnce’den Erdoğan’a: İstersen İstanbul mitingini iptal ederim

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçime iki gün kala Ankaralı seçmenlere seslendi. Binlerce kişi saatler öncesinden Tandoğan Meydanı’nı doldurdu. Meydana giremeyen binlerce kişi çevredeki sokakları doldurdu. Mitingdeki konuşmasında Erdoğan’ın “Üçüncü köprüden parası olan geçsin” sözlerine tepki gösteren Erdoğan, “Yakında ‘Parası olan yaşasın’ derse şaşırmayın” dedi. İnce, Erdoğan’a canlı yayında tartışma çağrısını da yineledi.

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce Ankara’da

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP paylaştı: 22 Haziran 2018 Cuma

Binlerce kişi mitingin başlama saati olan 18.00’den saatler önce alanı doldurdu. Miting saatine yakın gelen katılımcılar alana giremedi. Miting alanını çevreleyen sokaklarda da binlerce kişi İnce’yi izledi.

Mitingde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Mitinge katılmak isteyenler 3 ayrı noktada aramadan geçerken çantalar için de x-ray cihazları kuruldu.

Mitingdeki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yönetim şemasını eleştiren İnce, şemanın görüntülerini ekrana yansıtarak şunları söyledi: “Ortada ne var, güneş. Vay be! Kenarda ne var uydular. Böyle bir yönetim şeması dünyada yok. Bu tek adam yönetimidir. Bu paralel devlettir. Ne yaptığını bilmiyor.”

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce’nin mesajları şöyle:

PAZAR GÜNÜ UYKUNUZ GELMESİN

Küllerimizden yeniden doğduğumuz şehir Ankara .Bundan daha sıkışık bir miting görmedim. Pazar sabahı geç kalmayın. Okulların bahçesinde yatın cumartesi akşamı. Pazar günü acıkmayın. Pazar günü uykunuz gelmesin. Oyunu kullandıktan sonra oradan ayrılma. Sonra ilçe seçim kuruluna.

Anadolu Ajansı, TRT ve YSK. Bu üç kurumun yöneticilerini yargıya göndereceğim.

ANKARA’DA DAĞITILAN SAHTE BİLDİRİLER

Ankara’da broşür dağıtmışlar bugün. Bunlar bırak Müslüman olmayı. Bunlar insan bile değil. Bu bildirilerin benim ve CHP ile hiçbir ilgisi yoktur. Bunlar paçavradır.
Bunlar bırak Müslüman olmayı. Bunlar insan bile değil.

ERDOĞAN’A KÖPRÜ YANITI

Erdoğan ile benim aramda bir köprü polemiği var. Ben dedim ki Demirel’in yaptığı 1. köprüden 11 liraya geçiyoruz, gidiş-geliş. Erodoğan’ınkinden 114 liraya geçiyoruz. 114 gidiş, 114 geliş 220 lira. Demirel’in yaptığı köprü bayramlarda bedava, Erdoğan’ınki parayla. Demirel’in yaptığı köprünün geliri hazineye gidiyor, Erdoğan’ın yaptığı köprünün geliri yabancı şirketlere gidiyor. Gerçekten zavallı. Bana diyor ki “Paran varsa geç”. Erdoğan ben milletvekiliyim. Benim param var da kamyoncu nasıl geçecek? Yakında “Parası olan yaşasın” derse şaşırmayın.

İSTERSEN İSTANBUL MİTİNGİNİ İPTAL EDERİM

Allah’ın izni, milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olduğumda Marmaris’teki yazlık sarayı engellilere vereceğim. Bu artık halkın adamı değil. 2002’deki Erdoğan değil artık o. Yorgun Erdoğan.
Üzüldüğüm bir şey var. Utanmıyorlar. Soğan doları geçmiş hala ustayım diyor. Yarın son akşam. Erdoğan cesaretin varsa televizyonda çık karşıma. Bak sana son teklifim. Bak istersen yarın İstanbul mitingimi bile iptal edebilirim.

PAZAR GÜNÜ HALLEDİYORUZ

Başlarken bu iş ikinci tura kalır demiştim. Yok, pazar günü hallediyoruz. Pazartesi sabahı bir işim daha çıktı. Tam 7 kilo verdim. Terziye gidiyorum:
Yeni dönemde korkmayan bir Türkiye olacak. Öğrenciler, kadınlar, işadamları korkmayacak. Her yılbaşında üç hesap vereceğim. Bir, yıllık icraatımın hesabını vereceğim. İki, cumhurbaşkanı olarak yaptığım harcamaların hesabını vereceğim. Üç, kişisel harcamalarımın hesabını vereceğim size. Camiye, okula ve kışlaya siyaset asla girmeyecek.

Anadolu Ajansı, yandaş kanallar yalan yanlış bilgi verebilir. Sakın moralinizi bozup sandıkları terk etmeyin.

GELİN-DAMAT SÜRPRİZİ

İnce’nin mitingine akşam evlenecek bir çift de katıldı. Muharrem İnce mitinge katılan gelin ve damada teşekkür ederek mutluluklar diledi. İnce ayrıcı cumhurbaşkanı seçildikten sonra çifti evlerinde ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir