İnce’den Erdoğan’a İsrail mesajı: Sen dik dur ben buradayım

İnce’den Erdoğan’a İsrail mesajı: Sen dik dur ben buradayım

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Aksaray’da halka hitap etti

Aksaray’da halka hitap eden Muharrem İnce İsrail’în Gazze’de yaptığı katliamı hatırlatarak “Erdoğan, Mavi Marmara’da olduğu gibi ‘Giderken bana mı sordunuz?’ demeyeceksen ‘İsrail’e ihtiyacımız var’ demeyeceksen sonuna kadar arkandayım. Erdoğan, sen dik dur ben buradayım” dedi

Aksaray’daki konuşmasına Gazze’de hayatını kaybeden Filistinliler için saygı duruşu ve dua ile başlayan Muharrem İnce, “Filistin’de bir insanlık dramı yaşanıyor. ABD ve İsrail insanlara zulmediyor. Türkiye bu duruma seyirci kalamaz kalmamalıdır.” dedi. Kürsüden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen İnce, “Erdoğan, Mavi Marmara’da olduğu gibi ‘Giderken bana mı sordunuz?’ demeyeceksen ‘İsrail’e ihtiyacımız var’ demeyeceksen sonuna kadar arkandayım. Erdoğan, sen dik dur ben buradayım” diye konuştu.

İnce’nin konuşmasından satır başları:

Hepimiz katledilen Müslümanlar için Fatihe okuyalım. Filistin’de bir insanlık dramı yaşanıyor. ABD ve İsrail insanlara zulmediyor. Türkiye bu duruma seyirci kalamaz kalmamalıdır. Ben Cumhurbaşkanı adayı olarak görevdeki Cumhurbaşkanına her konuda yardımcı olmaya hazırım.
Mavi Marmara’da olduğu gibi ‘Giderken bana mı sordunuz?’ demeyeceksen ‘İsrail’e ihtiyacımız var’ demeyeceksen sonuna kadar arkandayım Erdoğan. Erdoğan, sen dik dur ben buradayım

Özgür insan yetiştireceğiz. Özgür bireyler teknolojiyi geliştirebilir. Sen vikipedia’yı bile kapatmışsın. Cumhurbaşkanını eleştirmek benim zamanımda serbest olacak.

Türkiye’de 12,13 yaşında bir çocuk düşün.
Hastaneye gidecek.
O çocuk babanın değil devletin.

Size söz veriyorum.

Cumhurbaşkanı olduğumda 18 yaşına kadar nüfus cüzdanıyla gidecek hastaneye.
Sağlık ücretsiz olacak

Bana soruyorlar ‘parayı nereden bulacaksın?’ Sen Saray’a ve Suriyelilere nereden buldun parayı? Bende kadınlarımıza, çiftçilerimize öyle para bulacağım Saray’ı yaptıkları parayla 100 bin konut yapılırdı. 100 bin konutta 400 bin kişi yaşardı. O Saray’ın parasıyla 400 bin kişinin koca bir şehir kurulabilirdi. Saray’a, Suriyeliye para bulabiliyorsun. Çiftçiye bulamıyorsun.

Türkiye’de hayvancılık sorununu çözemezsek sonra Arjantin’den hayvan alırız. Sırbistan’dan et alırız. Dışarıdan kuru fasulye alıyoruz. Bu köylüyü bu çiftçiği ayağa kaldıracağım.

Bana meydandan soruyor ‘Sen hiç köprü, yol yaptın mı?’ Erdoğan, Sen hiç şeker fabrikası yaptın mı?

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir