İmamoğlu Eyüpsultan’da on binlere konuştu…

Millet İttifakının CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu,Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu ile birlikte Eyüpsultan Akşemşettin Mahallesinde düzenlemiş oldukları miting de konuştu.

Mitinge CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek,Yüksel Mansur Kılıç, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavunncu, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 10 binlerce vatandaş katıldı…

Emel Bilenoğlu ‘’Seçime sayılı günler kaldı. İlk günkü heyecanımla, enerjimle ve kararlılığımla çalışıyorum. İnanıyorum bu seçimi sizlerin desteği, Allah’ın izni ile kazanacağız. Size söz veriyorum, Eyüpsultan’ın bütün sorunlarını çözeceğiz ve Eyüpsultan’ı hak ettiği yere getireceğiz.’’ dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’u ve Milletvekillerinin katılımıyla Akşemsettin’de katılımın ve heyecanın oldukça yüksek olduğu bir miting gerçekleştirdi. Gerçekleşen mitingde ilk olarak halka seslenen Bilenoğlu, mitinge katılan halkı selamladıktan sonra‘’ Eyüpsultan’ın çok sorunu var.

Yollarımız bozuk, alt yapımız ve üst yapımız yetersiz, tapu sorunumuzu çözmek adına adım atılmamış, madde bağımlılığı almış başını gidiyor, ilçemizde kreş yok ve daha vahim olanı bazı mahallelerimizde ilkokul yok. Evet, sorun çok ve hepimiz üzgünüz. Ama hiç endişeniz olmasın” bu bacınız tüm sorunları çözmek için geliyor dedi.

Emel Bilenoğlu, konuşmasının devamında “Bu kardeşiniz sizlerin desteği, Allah’ın izni ile başkan olunca bu ilçeye sevgi verecek, mutluluk verecek, hizmet verecek, her derde derman olacak ve bu ilçeyi hak ettiği yere getirecek.

”Az kaldı, sayılı günler kaldı.”

Bugüne dek yapamayacağım hiçbir işin sözünü vermedim. Göreceksiniz en kısa sürede Eyüpsultan’ın bütün sorunlarını çözeceğim. Bu ilçenin daha fazla kalkınması ve daha fazla mutlu olması için gece gündüz çalışacağım. Ve siz de iyi ki bu kardeşimizi seçmişiz diyeceksiniz.

”Bütün projelerim hazır.”

İlçemiz için, yaşadığımız şehir İstanbul için 31 Mart günü yeni bir başlangıcın tarihi olacak. Bu tarihi siz yazacaksınız, hep birlikte yazacağız. Bugün buraya gelen, bu alanı böylesine coşkulu bir kalabalığa çeviren her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.

Bilenoğlu ardından İBB Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, halka hitap etti. 

İmamoğlu, yaptığı konuşmada, ‘’ Bir söz vermiştim, en çok Eyüpsultan’a geleceğim diye. Bugün üçüncü kez geliyorum ve bir kez daha geleceğim buraya. Görüyorsunuz, ben sözümü tutuyorum ve sizlere buradan bir söz daha veriyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra da önceliğim hep Eyüpsultan olacak, buraya çok geleceğim, burada çok iş yapacağım.”

Ekrem İmamoğlu, “Artık seçimlere az bir zaman kaldı. Gördüğünüz gibi bu kardeşiniz genç, dinamik, geçmişinde belediyecilik alanında örnek işlere imza atmış ve her şeyden önce yüreği temiz, dili temiz bir kardeşiniz. Bu halk artık bağırmalardan, kötü sözlerden, kutuplaştırılmalardan sıkıldı. 25 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetiliyor bu şehir.

Bugüne kadar yapamadıklarını bundan sonra yapacaklarını söylüyorlar. Bir yerde memnunum ama. Beni iyi takip ediyorlar ve benim projelerimden esinleniyorlar. Demek ki ben bu işi biliyorum ve doğru yapıyorum. Kıymetli hemşehrilerim, bugün hepimizin gördüğü gibi bu şehri yönetenler artık yoruldular ve bu şehri yönetemiyorlar.

Artık bunları emekli etme zamanı geldi. Bu şehre ha ettiği hizmeti getirme zamanı geldi. Tüm sorunları çözülen, adil olan, yeşil olan, yenilikçi ve sürekli gelişen, içinde yaşayan tüm halkın mutlu olduğu bir İstanbul’un zamanı geldi. Yeni bir başlangıcın zamanı geldi.”


Ekrem İmamoğlu, “31 Mart günü kötü söz kaybedecek, bağırmalar, ayrımcılıklar kaybedecek. Yorulanlar emekli edilecek. Bu kentte iyi sözler, güzel yürekler, sevgi ve saygı kazanacak, buna eminim. Ben 16 milyon İstanbullu ile bu şehri yöneteceğim.

Asla, o demeden bu demeden, bu şehre ve insanlarımıza hizmet edeceğim. Ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Kimseyi ayırmadan, çok açık ve net ifade ediyorum. Ben sadece partimin ya da Millet İttifakımızın değil, bunlarla birlikte tüm İstanbul’un yani İstanbul İttifakının oylarına talibim. Hepinizi seviyorum. Allah’a emanet olun.’’ dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir