Hakan Nergis Hayat Laftan Anlamaz Kitabının tanıtımını gerçekleştirdi…

Hakan Nergis; Eyüpsultan Elegant Otelde düzenlemiş olduğu davet ile Hayat Laftan Anlamaz kitabının lasmanını kalabalık davetli eşliğinde gerçekleştirdi.

Hakan Nergis ;Hayat Laftan anlamaz kitabını gelirini Kızılayın yürüttüğü Yemen’e yardım Kampanyasına bağışladı.

Etkinliğe AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken,Cevdet Yıldız,Nişanca Mahalle muhtarı Ramazan Güven,Defderdar Mahalle Muhtarı Hamit Karali,Türk Kızılay Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Tunç ve çok sayıda davetli katıldı.

Hakan Nergis Kimdir?

1991 İstanbul doğumlu,eski Futbolcu,Futbol,atletizim,güreş ve bonce branşlarında lisansı bulunmaktadır.

Balıkesir Üniversitesi spor bilimleri Fakültesi BESYO Spor yöneticiliği bölümünü birinci tamamlarken okulu ikincilik derecesiyle bitirdi. Yine aynı Üniversitenin Necati bey Eğitim Fakültesinde pedagolijik formasyon eğitimi alarak beden eğitimi ve spor öğretmeni olma hakkını kazandı. Yüksek lisans eğitimini de İstanbul Gelişim Üniversitesi sağlık bilimleri Enistitüsü haraket ve antreman ana bilim dalın da tamamladı.

‘’Hakan Nergis ile Kariyer sıhhatten geçer’’ adlı radyo proğramı ile dinleyicilerle buluştu.

Bir talk show proğramında sağlık yaşam köşesi adıyla TV de izleyicilerle buluştu.

Hakan Nergis Akademiyi kurarak ekibiyle birlikte spor,sağlık,yaşam,kariyer ve kişisel gelişim alanında çalışmalarını sürdürmektedir.

Spor alanında sporculara,spor kulüplerine spor Federasyonlarına çözümler üreterek performanslarının artmasını sağlamaktadır.

Sağlık yaşam alanında şirketlerde çalışanların performansını daha sağlıklı yaşanabilir ortamlar kurarakartırmaya çalışmaktadır.

Kişisel gelişim alanında,şirketlerin iletişim,zaman yönetimi,stres yönetimi,kriz yönetimi,vb birçok konuda eğitimler vererek güçlü şirket profili ortaya çıkartmaktadır.

Kariyer alanında ise spor kulübü Başkanlarına,antrenörlere,sporculara,CEO,yönetici vb kişilere danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.

Üniversite,Dernek,Vakıf,vb kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlarda kitlelerle buluşarak eğitimler vermeye devam etmektedir.

26 Mart 2018’de ilki düzenlenen Türkiye Spor Zirvesi’ni hayata geçirmiştir.

Lesportmagazine.com ve ikgenc.com’da köşe yazılarına devam etmektedir.

Hakan Nergis ;Hayat Laftan anlamaz isimli ilk kitabını Mevsiler kitap yayınlarında çıkartarak 18.01.2019 Cuma günü Eyüpsultan Elegant Otel de lasmanını gerçeleştirdi.

Hayat Laftan Anlamaz isimli kitabının arka kapağında şu ifadelere yer veren Hakan Nergis Kitabının gelirini ise Kızılayın Sürdürdüğü Yemen Yardım kampanyasına bağışladı.

Biz insanlar sürekli olarakeleştirir,yargılar,sorgular ve sonunda da yoruluruz.

Sonunda bir bakarız ki koskoça bir ömür gelip geçmiş ve geride birktirdiklerimizin karşılığı kocaman bir sıfırdan ibaret olmuş.

Halbuki geriye dönüp de güzel şeyler görebilmek için yapacağımız şey çok basit. Şimdi şu anda herşeyden önce kendimizi değiştirebilmeliyiz. Bu nedenle zamanımızı,başkalarının ne ayırmaktan ziyade bizim neler yapacağımıza odaklanarak değerlendirmeliyiz.

İşte sadece buna odaklanalım…

Bırakın dünyayı değiştirmeyi, hemen yanı başınızdakilerinin bile hayatına dokunamayan bir insan olmak istermiydiniz hiç?

İyi bir insan,iyi bir eş,iyi bir ağabey,iyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir lider,iyi bir yönetici,iyi bir evlat olmak sizin elinizde mi yoksa…

Siz dünyayı değil ama kendinizi değiştirebilirsiniz.

Değişen kendiniz,bir gün dünyayıda değiştirebilir.

Siz değişmeden (iyi olmadan)evladınız,arkadaşınız,dostunuz,iş arkadaşınız değişirmi (iyi olurmu)?

Ne söylersen söyle; hayat senin söylediklerine değil,yaptıklarına bakmaya devam edecek.

İşte bu yüzden ertelemek yok harekete geçmek var.

Kısacası; ‘’HAYAT LAFTAN ANLAMAZ’’.

_________________________________

Üretebilmenin ve değer yaratmanın yolunu mutlaka bulmanız gerek ,Hakan Nergis’in bu güzel yapıtını okumanızın sizlere değer katacağına inanıyorum iyi okumalar dilerim Sevgilerimle

Ramazan Yiğit.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir