Fenerbahçe başkanlık seçimi: Rekor düzeyde katılım bekleniyor

Example HTML page

Fenerbahçe başkanlık seçimi: Rekor düzeyde katılım bekleniyor

Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasındaki geçecek olan seçimde rekor düzeyde bir katılım bekleniyor. 2 gün sürecek olan olağan kongrede oy verme işlemi yarın saat 10:00’da başlayacak, 17:00’da sona erecek.

Fenerbahçe başkanlık seçiminde ilkler gerçekleşiyor. Kulüp tarihinde ilk defa statta gerçekleşecek olan seçim öncesinde bugün seçimli genel kurul düzenleniyor. Şu saatlerde devam eden seçimli genel kurulda üyeler sırayla konuşmalarını gerçekleştiriyor.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe eski yöneticisi Ali Koç’un aday olduğu seçimde rekor düzeyde bir katılım bekleniyor. 25 bin 650 üyenin oy kullanabileceği seçimde kıyasıya bir rekabet öngörülüyor. İki adayın oylarının birbirine yakın olabileceği konuşulurken, Aziz Yıldırım’ın bu kez seçimi kaybetmesi sürpriz görünmüyor.

3 Haziran Pazar günü, yarın düzenlenecek seçimde 10:00-17:00 saatlerinden itibaren oy verme işlemi gerçekleşecek. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından oylar sayılacak. Böylece başkan, yönetim kurulu ve diğer kurullar netleşecek.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir