Eyüp için gerçek hizmet adamı

 

 

 

 

 

 

 

 

Eyüp Ak parti belediye başkana aday adayı Mehmet Er:

 

 

Eyüp için gerçek hizmet adamı

 mehmet ermehmet er (2) mehmet er (7) mehmet er (5)

 

 

Dursun Kılıç/Selahattin Sorucu

 

EYÜP-Eyüp AK Partinin kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde bulunan ve iki dönemde AK parti Eyüp ilçe başkanlığı yapan Mehmet Er, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Eyüp AK partiden belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Tecrübeli siyasetçi aday adayı olması ile ilgili Troyka medya grubumuza yaptığı değerlendirmede, “kuruluşundan beri görev aldığım AK partide hep hizmet ettik bundan sonrada daha geniş kitlerle hizmet etmek etmek için belediye başkana aday adayı olduk dedi.

Tecrübeli siyasetçi Mehmet Er Eyüp Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın kurulmasında büyük rol oynamış ve 2002-2009 yılları arasında 7 yıl süre ile AK Parti İlçe Başkanı olarak görevine başarıyla devam etmişti.

 

 

 

İl meclis üyesi olarak birçok hizmette imza attı

 

 

Siyasi çalışmaların her zaman merkezinde var  olarak, karar alma ve karar verme süreçlerinde etkili olmuş ve hizmette bulunduğu bu süreç içerisinde içtenlik ve samimiyetle çalışarak Ak Parti’nin seçimlerdeki oy oranının artmasını sağlamış olan Mehmet Er,2010 yılında İl Genel Meclisi olarak seçildikten sonra il meclisinde Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı görevini üstlenmiş ve bu görevini hâlen başarı ile sürdüren Mehmet Er, Eyüp’ün daha güzel yarınlara sahip olabilmesi için canla başla çalışmış, büyük yatırımlar yapılmasını sağlayarak önemli başarılara ve hizmetlere imza atmıştı.

 

Eyüp için hizmetkâr olmaya talibiz

 

 

Başarılı siyasetçi, Mehmet Er, hizmette bulunduğu her birimde, halka hizmeti ve sosyal sorumluluğu her işin başında görmüş ve çalışmalarının odağına her zaman Türkiye ve büyüdüğü, geliştiği ve çok sevdiği memleketi Eyüp’ü oturtmuştu Mehmet Er kişisel gelişimini eğitim hayatı ile kısıtlamamış, aktif iş yaşamında da başarılı çalışmalarda bulunarak yaşadığı semti, mahalleyi, sokağı adım, adım bilen, keşfeden ve  hiçbir zaman yaşadığı semtin insanları ile arasına mesafe koymayan gerçek bir “Hizmet Adamı” olmuştu.

Ak parti’nin kuruluşundan bu yana partisi içinde aktif çalışmalarda bulunan ve yaptığı tüm çalışmaları millette hizmet etmek anlayışıyla perçinleyen Mehmet Er Eyüp belediye başkan aday adaylığı il ilgilide şimdiye kadar gerek merkezi idarenin gerekse belediyenin yaptığı hizmetlerin çok büyük hizmetler olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü, “ Eyüp için yapılacak hizmetleri tespit ettik eksikleri tamamlamak için, beli başlı sorunları çözmek için aday olduk, şimdiye kadarda bir çok sorunu da çözdük Eyüp hükümet konağının yapılması Eyüp devlet hastanesin modernleştirilmesi gibi ve  en önemlisi tapu sorunu vakıf arazileri sorunu bunların çözüme kavuşturulması için gayret sarf ettik. Özelikle il meclis üyesi olduktan sonra, Eyüp İçin eğitim, sağlık, spor salonları konusunda çalışmalar yürüttük, Eyüp’e bir ağız diş sağlığı hastanesi yapılması için girişimlerde bulunduk çok yakında’da Eyüp ağız ve diş sağlığı hastanesine kavuşacak. Eğer bize fırsat verilirse bundan sonrada yedi yirmi dört saat çalışıp Eyüp için Eyüplüler için hizmetkâr olmayı sürdürmek istiyoruz”

 

 

 

 

Mehmet Er kimdir?

 

1966 yılında Tokat’ta dünyaya gelen Mehmet Er, ilköğrenimini Tokat’ta tamamladıktan sonra

1970’li yılları ailesi ile İstanbul’da geçirmiş; disiplinli, çalışkan ve özverili öğrencilik hayatını

Eyüp’te öğrenim gördüğü ortaokul ve Eyüp İmam Hatip Lisesi’nde de sürdürmüştür.

Öğrencilik hayatını ve iş yaşamını birlikte sürdüren Mehmet Er, genç yaşta hem babasının atölyesindeki idareyi üstlenmiş hem de Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ndeki

ekonomi eğitimine devam etmiştir. Lisans eğitimini başarıyla bitirdikten sonra Fatih Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi üzerine yüksek lisans yaparak eğitim hayatını tamamlayan

Mehmet Er, çocukluk ve gençlik yıllarını bu önemli ilçemizde geçirerek Eyüp’ün sosyal ve kültürel değişimlerine tanık olmuştur. Eyüp’ün ihtiyaçlarını daha o günlerde fark eden Mehmet Er, bu ihtiyaçların çözümleri için fikir temellerini daha o dönemde atmaya başlamıştır.

Teorik bilgilerini iş yaşamında başarı ile pratiğe döken Mehmet Er, genç yaşta işletmecilik, muhasebecilik ve ticaret alanında başarılı çalışmalara imza atmış, 199O’lı yıllarda inşaat

sektörüne girişimci olarak katılmıştır. Eyüp ve çevre ilçelerin mimari ihtiyaçlarını yerinde tespit eden Mehmet Er’in bu çalışmaları; alt yapı, ulaşım ve mimari projelerini şekillendirmesinde önemli ölçüde yardımcı olmuştur.

Kuruculuk ve yöneticilik görevlerini üstlendiği şirketlerinde eğitim ve danışmanlık hizmetleri de

veren Mehmet Er, Arapça ve İngilizce bilmektedir; evli ve dört çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

STK ve DERNEK ÇALIŞMALARI

 

Mehmet Er, Tokat Vakfı, Tokat Sanayii ve İş Adamları Derneği, REŞİAD, Eyüp Genç İş Adamları Derneği, ENSAR Vakfı, ÖNDER (İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği)

gibi dernek ve vakıflarda uzun süreli üyelik, kuruculuk ve yöneticilik gibi vasıflarla hizmetlerde bulunmuştur.

ÖNDER’de 6 yıl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmüş; Türkiye’yi yöneten önemli idareciler ile bu dönemde çalışma arkadaşlığı yapmıştır. Öğrencilerin yurt dışı eğitim imkânlarını sağlama ve bu alanda ön ayak olması dolayısıyla takdirle karşılanan Mehmet Er, Girişimci İş Adamları Derneği’nde yöneticilik görevine hâlen devam etmektedir

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir