Eyup Belediyesinden Eğitim Toplantısı

Eyüp Belediyesi Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında ilçe protokolü ile bir toplantı düzenledi.
Eyüp Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantı, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’nün katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda, Eyüp Belediyesi ile Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yapacağı ortak çalışmalar masaya yatırıldı. Eyüp Belediyesi’nin desteğiyle ilçedeki okullarda gerçekleştirilecek sportif ve kültürel faaliyetler, bakım ve onarımlar, önemli günlerde düzenlenecek kutlama etkinlikleri gibi konular ile eğitime ve öğrencilere verilecek destekler hakkında konuşuldu.
Başkan Aydın, gerçekleştirilecek tüm etkinliklerin sürekli olarak geliştirilmesi, genişletilmesi gerekliliğini vurguladı. Eğitimin ve öğrencilerin her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Remzi Aydın, gerekli desteğin verileceğini belirtti.
Toplantıda ayrıca Simurg Bilgi Evleri’nde yapılacak çalışmalar ve yıl sonunda okullarda yapılacak faaliyetler de konuşulan konular arasındaydı.
Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir