Erdoğan: Yolunu şaşıran varsa tasfiye edeceğiz

Erdoğan: Yolunu şaşıran varsa tasfiye edeceğiz

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler üzerinden partisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Yolunu şaşıranlar varsa ya ıslah ya da tasfiye edeceğiz.” dedi. Erdoğan, “üç dönem kuralı” ile ilgili de “Üç dönemden fazla olmayacak dedik, ama iyi çalışan arkadaşlarımız başka yerlerde değerlendirilecek.” diye konuştu.


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de düzenlenen partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Öyle lafla çevrecilik olmuyor. Gezi Parkı olaylarını yapanların finansörü olan bu kişi ile iltisaklı olan kişiler geçenlerde gözaltına alındı. Malum çevreler, hatta ve hatta batı dünyasından kişiler açıklama yapıyor. Şimdi bu kişi içeri alınınca neden rahatsız oluyorsunuz. Kendi ülkenizde olsa falan filan, bize gelince… Gelin siz bunları bizim külahımıza anlatın. Gündemlerinde Türkiye’yi karıştırmak var ancak biz buna izin vermeyeceğiz. Türkiye’yi karıştıramayacaksınız. Ülkemizi bölemeyeceksiniz.

Geçtiğimiz pazar günü temayül yoklamaları yapıldı. Titiz bir araştırma ile adaylarımızı netleştirmenin gayreti içindeyiz. İnşaallah yakında milletimizle paylaşacağız.

AKP ÖNCESİNE DÖNÜLMESİNİ İSTEYENLERİ GERİCİLİKLE SUÇLADI

Ülkemizde son dönemlerde eski Türkiye’de kaldığını düşündüğümüz tartışmaların içine çekilmeye çalışıldığını görüyoruz. Birilerinin ısrarla 1940’ların, 1960’ların, 1990’ların baskı dönemlerine taşımaya çalışması manidardır. Yapılmaya çalışılan gericiliktir, irticacılıktır, çağdışılıktır. Zulüm günlerine geri dönülmesini talep edenlere ne söylenebilir ki?

“İZMİR’İN SU SIKINTISINI BİZ GİDERDİK”

İstanbul’un su sorununu çözmek bize nasip oldu. İzmir’in su sıkıntısını biz giderdik.

“YOLU ŞAŞIRAN VARSA TASFİYE EDECEĞİZ”

Türkiye’yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyenler, kendi karanlıklarında kaybolup gideceklerdir. Biz kendimizi milletimize adadık. Daha çok çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız, yanlışlarımız varsa düzelteceğiz. Yolunu şaşıranlar varsa ya ıslah ya da tasviye edeceğiz. Her kimki aday gösterilmediği için başka mecralar arıyorsa o kişi zaten Ak Parti’li olamamış demektir. Her kimki ben “İstediğim aday aday gösterilmedi” diyorsa yanlış yerdedir. Aday yapılınca güzel de aday yapılmayınca neden bozuluyorsun. Bu hareketin ilkelerine sarılmak bizim görevimizdir. Demokrasi içinde siyaset yapmak demek ideallerle mümkün olabildiği kadar birbirine yaklaştırmak demektir. Ak Parti ben değil, biz partisidir.

“ÜÇ DÖNEMDEN FAZLA OLMAYACAK DEDİK AMA…”

Bu vesileyle “üç dönemden fazla olmayacak” dedik, ama iyi çalışan arkadaşlarımız başka yerlerde değerlendirilecek.

“CHP TABANININA” TAZİYE MESAJI

Bu arada malum dün defnedilen CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan’a da bizler Ak Parti grubu olarak, Ak Parti tabanı olarak Allah’tan rahmet diliyoruz ve CHP tabanına da bu temennilerimizi iletmek istiyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir