Emel Bilenoğlu Yerel Basın ile buluştu; Eyüpsultan Büyük Buluşması Grand Haliç Salon’da…

Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu yerel basın ile 08.02.2019 Cuma günü saat 08.00 da Emirgan sütiş restaurant’da kahvaltıda buluştu.

Emel Bilenoğlu yerel basın ile yapmış olduğu kahvaltılı toplantıda şu ifadelere yer verdi.

Yerel basınımızın değerli temsilcileri çıkmış olduğumuz bu büyük Eyüpsultan yürüyüşünde yerel basınımızın önemini biliyorum.Sizlerle birlikte Allahın izniyle hep birlikte Eyüpsultan halkımızın da iştirakı ile bu büyük maratonu 31 Martta tamamlayacağız.

1 Nisan itibari ile de Eyüpsultan ilçemize hizmet sürecimiz başlayacak bu süreçte de yine sizlerle birlikte yürüyeceğiz. İnanıyorum ki hep birlikte Eyüpsultan ilçemizi hak ettiği düzeye taşıyarak çağdaş dünyanın muhteşem bir kenti haline getireceğiz dedi.

Emel Bilenoğlu sözlerinin devamında;

Değerli basın temsilcilerimiz 09.02.2019 Cumartesi günü saat 15.00 -17.00 arasında Grand Haliç salon,Yunus gösteri merkezinin üstünde gerçekleştireceğimiz büyük Eyüpsultan buşmamıza sizlerin aracılığı ile tüm Eyüpsultan halkımızı bekliyoruz dedi.

Bilenoğlu;Eyüpsultan ilçemiz için muhteşem projelerimizi Eyüpsultan halkıyla paylaşacağız görmekten büyük keyif alacaksınız dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir