Emel Bilenoğlu; Seçim çalışmalarına bugün Çırçır mahallesinde devam etti.

Çırçır mahallesinde bugün Emel Bilenoğlu, rüzgarı esti.

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayı ”Emel Bilenoğlu, seçim çalışmalarına bugün Çırçır mahallesinde devam etti.”

Esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Emel Bilenoğlu, Çırçır mahallesinde sevgiyle karşılandı. Soğuk hava durumuna rağmen balkon, ve pencerelere çıkan vatandaşların, Emel Bilenoğlu’na gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmadı

Çırçır Mahallesinde Emel Bilenoğlu’na en çok sorulan soruların başında, tapu, imar sorunu ile hayat pahallılığı hakkındaydı. Vatandaşlardan biri “ biz bu mahalleye taşındığımızda buralara köpek yaylası denirdi. Yol yoktu, elektrik yoktu. Suyu taşıma ile getiriyorduk. Yolu da, elektriği de biz kendimiz getirdik. Bunu yaparken vergimizi, elektrik paramızı bugüne kadar eksisiz ödedik. Bugün tapumuzu talep ediyoruz, bize siz burada kaçak oturuyorsunuz diyorlar. Bu nasıl bir adalet, bu nasıl bir vicdan” dedi.

”Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu “ sizin çok iyi anlıyor ve sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Tapu ve imar sorunu sadece Çırçır mahallesinin değil, Akşemsettin, Karadolap, Alibeyköy Merkez, Sakarya mahallelerinde başta olmak üzere Eyüpsultan ilçemizin sorunu.”

Bizim önceliğimiz sizi hak sahipliğini tanımakla geçecek. O sebeple biz Kentsel Dönüşüm veya Yerinde Dönüşüm tabirlerini kullanmıyoruz. Biz, ”Halkla Birlikte Hakça Dönüşüm ”diyoruz. Bölgemizde yaşanan İmar ve Tapu sorunlarımızı konuşmak ve halkımızla beraber bir yol haritası belirlemek için 1 Mart Akşamı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İMAMOĞLU ile birlikte Halkımızla buluşuyoruz. O toplantıya, tapu ve imar sorunu yaşayan tüm vatandaşlarımızı şimdiden davet ediyorum,”dedi.

Hayat bahalığı ile ilgili sorulan sorulara Emel Bilenoğlu, “ yaşadığımız hayat pahallılığı bir yönetememe krizi olduğunun ispatıdır. Tarım ve hayvancılık ülkesi olan Türkiye’mizde bugün ithalatla durumu toparlamaya çalışılıyorsa, hayat pahalılığı kaçınılmaz olur.

Biz ilk olarak Eyüpsultan’da vatandaşlarımızın temel gıda ürünlerine ucuz ve kolayca ulaşmasını sağlayacağız. Oluşturacağımız Gıda Merkezleri ile bu sorunu çözeceğiz,”dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir