Emel Bilenoğlu Eyüpsultan’ın önde gelen Kanaat önderleri ile buluştu…

Emel Bilenoğlu Eyüpsultan’ın önde gelen Kanaat önderleri ile buluştu…

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu ev sahipliğini CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz’ün yaptığı,  Eyüpsultan ilçesinin önde gelen kanaat önderleri ve Muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu.

Toplantıya İş Adamı Şefik Kırmızı Kaya,Aksemsettin Dayanışma Derneği Başkanı İnci Salman Güldü,Eski SHP Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Sevket Avcı,Eski Anavatan Partisi İlçe Başkanlarından İsmail Atıntaş,Ömer Faruk Kondakçı, ve Eski yötecilerden Bülennt Varol ,Murat Kılıç, Kars Ardahan Derneği Başkanı Nusret Aydın, DSP Eski Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Nevzat Çınar,DYP Eski ilçe Başkanı Rasim Yazıcı, Eyüp Dostları Vakfı  Başkanı Osman Bayrak ve Yöneticileri, Eyüpsultan Dernekler Federasyonu Başkanı Oğuzhan Demir,Tüm Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ethem Bakar,Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler ve Eyüpsultan Mahalle Muhtarları Rami Yeni İrfan Önder,Topçular Remzi Tükenmez, Düğmeciler Kazım sarı,İslambey Orhan Adak,Sakarya Mustafa Orhan,Esentepe Engin Demirbaş,Alibeyköy Merkez, Fidevs Kuş,Emniyet Tepe Mustafa Erbaş,Güzeltepe Haydar Penez,Çırçır Yusuf Gül,Karadolap Aliekber Binici,Akşemsettin Hakan Demir’in yanısıra  250 davetli katıldı.

Toplantının Açılış Konuşmasını ve Yemek duasını CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz Yaptı.

Mustafa Tüysüz Konuşmasın da şu sözlere değindi;

Eyüpsultan İlçemizin çok değerli kanaat önderleri,sevgili muhtarlarım çok değerli misafirler, basınımızın değerli temsilcileri davetimi kırmayarak geldiğiniz için çok teşekkür ederim hoş geldiniz onurverdiniz dedi.

Yemek duasını da yaptıran mustafa tüysüz sevgili dostlar hepinizin bildiği gibi 31 Mart yerel seçimlerine gidiyoruz, bu bağlamda fikir alış verişinde bulunmak üzere bu akşam burada siz değerli dostlarımızla bir araya gelmek istedik ben fazla sözü uzatmak istemiyorum Millet itifakımızın CHP’li Belediye Başkanı Emel Bilenoğlu sizlere projelerinden bahsedecek buyurun sevgili başkanım diyerek sözü Emel Bilenoğluna verdi.

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Eyüpsultan İlçemizin Çok değerli kanaat önderleri, çok değerli Muhtarlarım STK’larımızın saygıdeğer temsilcileri sevgili misafirler hepğiniz hoş geldiniz onur verdiniz.

Bu toplantıyı organize eden değerli yol arkadaşım Mustafa Tüysüz’e de  böyle güzel bir toplantıyı organize etteiği ve bizleri bir araya getirdiği için çok teşekkür ederim. Birlikte çok güzel projelere imza atacağız Eyüpsultan ilçemizi bir aile ortamında yöneteceğiz dedi.

Sevgili Eyüplüler Eyüpsultan ilçemizin kötü giden kaderini değiştirmeye geliyoruz.

Öncelikle şunu belirteyim biz size damperli komyonlarla önünüze yapamıyacağımız projeler dökmek yerine sizlerle birlikte tespit ettiğimiz Eyüpsultan ilçemizin sorunlarını çözmek için geliyoruz laf kalabalığı yaparak sizlerin zihnini bulandırmak istemiyoruz.

Bakın bunlar önünüze yüzlerce proje koyarlar sizleri kandırırlar hiç birini yapmadan sürelerini doldurur giderler .

‘’Mesela hemen karşımızda Tarihi Eyüpsultan Hamamı var 12 yıldır resterasyonunu bitiremediler.’’

Şuna inanın Mimar Sinan Hayatta olsaydı 12 yılda 12 Hamamın inşasını tamamlamış olurdu bunlar o kadar beceriksiz ki söyledikleri projeleri yapamadan sürelerini doldurup gidiyorlar dedi.

Bunların yaptığı tek şey var oda yandaşa rant yaratmak bunu çok iyi yapıyorlar dedi.

‘’Biz Diyoruz ki Şimdi Eyüpsultanda Aile Olma Zamanı’’

Yapacağımız her şeyin merkezin de insan olacak sizlerin isteği doğrultusunda ortak akılla herşeyi birlikte yapacağız dedi.

‘’Onun için de Önce İnsan Diyoruz’’

Gençlerimizin elinden alınan sportif alanları tekrar kazandıracağız ve gençlerimizin sosyal yaşam içinde daha aktif rol almalarını sağlıyacağız. Kültürel faliyet gösterecek alanlarımızı yaygınlaştıracağız.

’Kdınlarımızın ihtiyaçları önceliğimiz olacak’’

Yönetime geldiğimiz andan itibaren başlayarak ilk bir yıl için de 5 kıreşimizi kadınlarımızın hizmetine sunacağız çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortamda büyümelerini hayata geçireceğiz. 5 Yıl içerisinde ise 21 kreşimiz tamamlanmış olacak dedi.

Aynı zamanda tam teşekküllü kadın doğum hastanesini kadınlarımızın hizmetine sunacağız.

‘’İstihdam ‘’

Gençlerimizi Kadınlarımızı üretime dahil edeceğiz 2000 insanımıza iş ortamı sağlayarak isdihdam edeceğiz dedi.

‘’İmar Sorunu Kökten Biz Çözeceğiz’’

Geçtiğiz günlerde Mahalleler Birliğinin 6 Maddelik Tahaadütnamesini Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte imzaladık vatandaşlarımızın tapu sorununu birlikte çözerek vermek önceliğimiz olacak dedi.

‘’Sağlık Büyük Sorunlarımızdan Biri’’

Eyüpsultan ilçemiz de bir SSK hastenemiz var hastanemi eczanemi belli değil .

Kent merkezine uzak yerde Kemerburgaz,Göktürk ve köylerimizde hastalanmak kalp krızi geçirmek neredeyse ölüme eş değer acil müdahale edecek bir birim hastanemiz yok dedi.

Eyüpsultan İlçemize tam teşekküllü bir hastane kazandıracağız ve vatandaşlarımızın 24 saat hizmet alacağı acil müdahale birimleri oluşturacağız .

Emel Bilenoğlu Bize güvenin çocuklarınızın ve kendinizin geleceği için bize destek verin diyerek sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir