Ekrem İmamoğlu’ndan küskünlere çağrı: Zaman birlik zamanı

CHP İstanbul İl Örgütü seçim çalışmalarının koordinasyonu için çalıştay düzenliyor.

Haber Etkin- CHP İstanbul İl Örgütü seçim çalışmalarının koordinasyonu için çalıştay düzenliyor. Toplantıya CHP İstanbul İl Örgütü yöneticileri, CHP üyeleri ve CHP’nin İstanbul Belediye başkan adayları katılıyor. Toplantıda yürütülecek çalışmalar konuşulacak. 

Toplantı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun konuşmaları ile başladı. Toplantı adayların sahneye çağrılmasının ardından basına kapalı olarak devam etti. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı Kampanya Koordinasyon Çalıştayı, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun konuşması ile başladı.

Kaftancıoğlu’nun ardından sözü alan Ekrem İmamoğlu kürsüden örgüte seslendi. İmamoğlu örgüte birlik çağrısında bulundu. 

Çalışmak deyince hepimizin aynı şeyi anlaması gerekiyor. Çalışmak elbette öncelikle sahada olmak geliyor. İletişim sıkı bir diyaloğu gerektirir. Bütün gün sokaklarda olup binlerce kişinin elini sıkabiliriz ama bu çalıştığımız anlamına gelmez. Biz yanyana geldiğimizde vatandaş üzerinde olumlu etki bırakabiliyorsak ancak o zaman çalışıyoruz demektir.

Oyunu almayabiliriz ama vatandaşın gönlünü kazanabiliriz. Bunun da yolu vatandaşa sevgiden, saygıdan candan samimiyetten geçiyor.Vatandaşın gönlüne girmek inanın onun oyunu almaktan çok daha önemli, çok daha kalıcıdır. Çok geç oldu ama nihayet bu gerçeği iktidar da gördü. Bence topluma göre biraz esprili bir yola çıkış var.

Vatandaşa gönül belediyeciliği vaat ediyorlar. Çünkü en çok kırıp döktükleri yerden başlamaları gerektiğini biliyorlar. Özellikle kibirle, hatta ukalalıkla gönülleri çok ama çok kırdılar. Şunu yaptık, bunu yaptık daha ne istiyorsun sözleri ile insanları çok kırdılar. Komşuyu komşuyu düşman eden dille insanları ve toplumu birbirinden uzaklaştırdılar.

Ellerinde birkaç çılgın projeden başka birşey yok. Konuşmanın başında seçimi kazanmak için müsait bir ortam var. Kırdıkları gönülleri onaramayacaklar. Gönülden gönüle giden köprüleri derinden yıktılar bir daha yapamayacaklar.

Elbette parti içi tartışmalar olabilir. Şunu unutmayalım özellikle gönlü kırılmış arkadaşlarımızın bir kez daha düşünmesi, bu sürece nasıl katkı vereceğini sunmasını gerektiğini düşünüyorum. Onları ortak hedefe koştuğumuz konusunda bir kez daha uyarmak istiyorum. Özellikle bu dönemde yaşananların unutulmayacağını, kimin ne yaptığının hep hatırlanacağını ve iz bırakacaklarının altını tekrar çizmek istiyorum. Birlikte olup kol kola olup hep birlikte yürüyelim diyorum. Her seviyeden arkadaşıma tekrar sesleniyorum bu görevin bir vatan görevi olduğunu, parti içi tartışmaları kamuoyuna taşımamak gerektiğini unutmamaları gerektiğinin altını çiziyorum. 

Sırt sırta vereceğiz, gecemizi gündüze katarak çalışacağız. İstanbul’u müreffeh bir hayat sunmak için çalışacağız. Gönülleri kırmayacağız, aksine kazanacağız. 

Sadece oy verenlerin değil, oy vermeyenlerin de rahat nefes alacağı bir sabaha uyanacağız. Bu duygularımla, kazanacağımıza olan inancımla hepimize büyük vazife düştüğünü görüyorum. Kazanmanın bir parçası olmaya yürekli bir şekilde maksimum bir şeklide tüm üyelerimizi, hatta tüm İstanbul’luları davet ediyorum.

Kaftancıoğlu: Dünde olanlar dünde kalır, biz hep birlikte çalışacağız

CHP İstanbul İl Başkanlığı Kampanya Koordinasyon Çalıştayı, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun konuşması ile başladı. İstifası ile gündeme gelen Kaftancıoğlu toplantıda birlik mesajı verdi. 

Kaftancıoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle; 

İnsanları seçim sonuçları ile korkutmaya çalışmak en büyük saldırı ve saygısızlıktır. Seçim sonuçlarından korkanlar, eğer kaybedecekleri imtiyaz ve rantlardan korkuyorlarsa haklılar. Artık İstanbul’da yetki sosyal demokrat belediye başkanlarında olacak. 

Bildiğiniz gibi hareketli ve hararetli bir aday belirleme süreci yaşadık. Bundan da gurur duyuyoruz. Çünkü diğer partilerde olduğu gibi tek adamların seçtiği bir anlayışımız yok. Partimizin belirlediği andan itibaren belediye başkan adaylarımız örgütün adayları olur. 

Göreceksiniz tek bir üyemiz aday bahanesiyle çalışmaktan geride kalmayacaktır. Dünde olanlar dünde kalır, biz hep birlikte çalışacağız. 

Bu toplantımızda büyük şehir ve ilçe çalışmalarımızı nasıl yürüteceğimizi konuşacağız. 31 Mart akşamı İstanbul’u yeniden nasıl halka vereceğimizi değerlendireceğiz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir