DP Aday Adayı Barış Kuşçu:Projelerimiz senedimizdir

Demokrat parti Eyüp belediye başkan aday adayı Barış Kuşçu:

 DP BARIŞ (1) DP BARIŞ

Projelerimiz senedimizdir

 

EYÜP-Demokrat parti Eyüp belediye başkan aday adayı Barış Kuşçu gençliği ve dinamikliği ile dikkat çekiyor, DP Eyüp belediye başkan aday adaylığını gazetemize değerlendiren Kuşçu Eyüp için birçok projeleri olduğunu belirterek seçildiği takdirde projelerini bir, bir Eyüp’ te hayata geçireceğini söyledi.

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan genç siyasetçi Demokrat parti’den aday adayı olma sürecini şöyle anlatı. “Demokrat Parti Eyüp belediye başkan aday adayıyım. Uluslar arası ilişkiler mezunuyum, siyasal bilimler okudum, yazılım şirketim var, siyasete yeni başladım, yıllardır büyüklerimizin yanında duyan, gören, o terbiyeyi alan biriyim. siyasetin içinde bulundum, ama bugüne kadar hiçbir şey yapamadım ve artık siyaset içinde aktif olarak bulunmaya karar verdim, halkımızın istediği ancak yapamayacağım ütopik bir proje sunmuyorum yapamayacağım hiçbir şeyin altına imza atmıyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde Demokrat Parti olarak iktidarı kazandığımızda aşağıdaki anlatacağım projelerimizi yaşama geçireceğiz.

Eyüp CELL gelecek

Kuşçu sözlerine şöyle devam etti; En büyük projelerimizden bir Eyüp CELL’dir. Bu projemizde Eyüp halkı kendi arasında ücretsiz telefon görüşmesi yapabilecektir. Bunun yanı sıra bir huzurevi projemiz var. Bir emekli dinlenme ve aktivite projesidir. Bugüne kadar Eyüp’te böyle bir bina yapılmamış, emeklilerimize ve yaşlılarımıza çeşitli aktiviteler içinde bulunabilecekleri, yeşillikler içinde güzel bir yer yapacağız. Hayvan severler için özel AVM, Kur’an kursu ve temel din eğitimi merkezi, Güzeltepe mahallesine Pazar yeri modernleştirme projesi.

Yine ülkemizin de en büyük sorunlarından biri olan sorunu çözeceğiz.

Evinde engelli biri olan aileler ne yazık ki dışarı çıkamıyorlar, engelli sosyal dinlenme ve rehabilitasyon merkezi kuracağız.

zp8497586rq
Example HTML page