Direnç Çeliker CHP Eyüp İlçesi Geçlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

Direnç Çeliker 07.11.2017 Salı günü Yapmış olduğu bir açıklama CHP Eyüp İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylığını yazılı bir açıklama ile yaptı.
Direnç çeliker yapmış olduğu açıklamasın da şu sözlere yer verdi…
Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle hiçbir cinsiyet ve yaş farkı gözetmeksizin “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” sağlamamız gerektiği bir ortam içerisindeyiz.
Bırakın parti içerisinde birliği ve beraberliği sağlamayı, ülkemizdeki farklı görüşteki insanları bile aynı ortamda dayanışma içerisine sokmanın mücadelesini vermemiz gereken büyük bir dönemeçteyiz.
Biz, bu yaşlarda politize olmuş gençler olarak bazı şeylerin farkındayız. Zaten ülkemizle ilgili bu konuların farkında olduğumuz için de siyaset yapmaya devam ediyoruz.
Ülkemizde ekonomiden sağlığa, eğitim sisteminden dış siyasete kadar onlarca unsurun istediğimiz şekilde gitmediğini hepimiz biliyoruz.
İşsiz gençler, taşeron işçiler ve eğitim sisteminden kaynaklı olarak mağdur olan gençler için verebileceğimiz yüzlerce örnekler var.
Bu kadar farklı farklı tablolar varken hayatlarımızda bizlere Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bir başka arkadaşımızı eleştirmeyi doğru bulmuyorum.
Her ne kadar parti içi seçim süreçlerinin içersin de olsak da Cumhuriyet Halk Partili hiçbir parti büyüğümü ve gençlik kollarında görev almış hiçbir arkadaşımı eleştirmeyeceğim.
Benim eleştirim;
Ülkemizde huzuru bozanlara, özgürlüğümüzü kısıtlayanlara, geleceğimizi, hayallerimizi elimizden alanlara olacak.
Benim eleştirim;
Ranta, rant ekonomisini yapanlara, işsizliğin artmasına, işsizliğe, geçim zorluğuna olacak.
Benim eleştirim;
Özgür yarınlarımızı bozanlara, umutlarımızı çalanlara, hayallerimizi elimizden alanlara olacak.
Ancak, benim eleştirim asla ve asla ne olursa olsun, yetenekli ya da yeteneksiz, başarılı ya da başarısız kim olursa olsun hiçbir Cumhuriyet Halk Partili arkadaşıma olmayacak!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin yan kolu değil öz gücü olduğuna inandığım ve partimin üyesi olduğum günden beri içerisinde bulunduğum gençlik kollarında yapacak çok şeyimiz var diyerek arkadaşlarımla birlikte yola çıkıyoruz.
Emperyalizme, faşizme ve vahşi kapitalizme karşı önce insan diyen bir anlayış gerçekleştirmek istiyoruz.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara giden “İktidar Yolculuğunda” Eyüp İlçesinde etkin bir gençlik anlayışıyla hareket etmek istiyoruz.
İki büyük hedefimiz var;
Birincisi yerelde, ikincisi genelde iktidar olmak.
Ben ve arkadaşlarım çıktığımız bu yolda, tüm bu düşüncelerimiz ışığında “Gençlik Kolunu” “Gençlik Örgütüne” taşımaya adayız.
Bu sebeptendir ki,
Ben Direnç Çeliker olarak yapılacak gençlik kolları seçiminde Gençlik Örgütü Başkanlığına adayım dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir