ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!!

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!!

Karaman’da ortaya çıkan ve yurdun çeşitli il ve ilçelerinden gelen çocuk istismarı haberlerine tepki olarak Eyüp Göktürk’te bir grup duyarlı kadın tarafından başlatılan ve İnsan Zinciri oluşturularak yapılan”ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA ,İSTİSMARA SESSİZ KALMA”adı ile başlatılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Kadar sürecek olan eylem giderek büyürken CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’te açıklama yaparak bu haklı eylemlerinde yanlarında olacağız.Dedi

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (3)

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek;‘’Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Esnar Vakfı’nda yaşanan 45 çocuğa tecavüz hakkında yaptığı açıklamayı kınıyoruz. Çocuk Hakları Sözleşmesi ve İstanbul Sözleşmesi gibi uluslar arası sözleşmelere imza atan Türkiye’nin birinci elden sorumlu bakanlığının yaptığı ‘’Bir kere rastlanmış olay için kurum karalanamaz’’ açıklaması sorumluları ve ortaklarını korumaktan öte bir anlam taşımamaktadır.

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (1)

Çocuklara yönelik cinsel şiddeti önlemek Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesine göre devletlerin yükümlülüğüdür. Ali ve ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun yaptığı diğer açıklamada da ‘’istismara uğrayan çocukları cezalandıracağız’’ demişti. Çocukları korumak yerine cezalandırmak, hangi vicdana sığar? Bu vakfı, bu kadar korumanın amacı nedir?  Karaman’da yaşanan olaydan sonra Türkiye’nin her yerinde bu tür olaylar ortaya çıktı.

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (2)
Cumhuriyet Halk Parti’sinin 15/04 2016 günü başlatacağı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar, hergün saat:18.00-19.00 arası Silahtarağa Bilgi Üniversitesi önünde İnsan zinciri oluşturup “Çocuk susar,Sen susma” diyerek Sessizliği bozuyoruz Eylemine tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz.Dedi

ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (1) ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (2) ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (3) ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (4) ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (5) ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (6) ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!!!!! (7)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir