CHP’li Kum’a Çaylı Kasabası Dayanışma Derneği’nden plaket

CHP’li Kum’a Çaylı Kasabası Dayanışma Derneği’nden plaket

CHP Tokat eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Duran Kum’a il başkanlığı döneminde verdiği desteklerden dolayı Çaylı Kasabası Dayanışma Derneği tarafından plaket takdim edildi.

Çaylı Köyü Hubyar Kuyusu Anma etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliklere Köy Muhtarı Ahmet Akan,  CHP eski Tokat İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Duran Kum, Pazar  İlçe Başkanı ve belediye başkan adayı Halil İbrahim Doğan ile vatandaşlar katıldı. Yerel ve mahalli sanatçıların katıldığı etkinlikte Çaylı Kasabası Dayanışma Derneği yönetim kurulu adına Başkan Sadık Ana, il başkanlığı döneminde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Duran Kum’a plaket takdim etti.

CHP’li Kum’a Çaylı Kasabası Dayanışma Derneği’nden plaket

Plaket töreninin ardından açıklamalarda bulunan Kum, şahsına takdim edilen plaketi Çaylı halkı adına aldığını belirterek, “Başta dernek Başkanımız Sadık Ana ve yönetim kurulu üyeleri, köy muhtarımız Ahmet Akan’a çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi memleket yangın yeri gün geçmiyor ki şehit haberleri gelmesin. Bakın daha şurada 10 gün olmadan 4 tane ana kuzusunu şehit verdik. Bugün yine Turhal’ımız da bir şehidimizi daha toprağa veriyoruz. Ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyor, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bildiğiniz gibi buralar bir zamanlar beldeydi. Ama gel görki AKP iktidarı bu beldeleri kapatarak vatandaşlarımızı şehirli hayatından köy hayatına mahkum etti.  İl Başkanlığı dönemimizde beldelerimizin kapatılmaması için çok mücadele ettik ama sonuç alamadık. İnşallah CHP iktidarın da kapatılan bu beldeleri açmak bizlere nasip olacaktır” diye konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir