CHP’den MHP’ye Tank Palet eleştirisi!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK gündemine ilişkin basın açıklaması düzenledi. Öztrak, ‘Sarayın bekçiliğini yaptığını’ söylediği MHP’ye eleştirilerde bulundu.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK gündemine ilişkin basın açıklaması düzenledi. Öztrak, ‘Sarayın bekçiliğini yaptığını‘ söylediği MHP’ye eleştirilerde bulundu. 

Öztrak, Türkiye sanayisinin önemli fabrikalarından olan Tank Paletfabrikasının satışı karşısında sessiz kalan MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında şu yorumda bulundu:

“Milli harp sanayimizi başka bir ülkeye peşkeş çekmek isteyenlerin millilik konusunda peşkeş çekmek istedikleri gün gibi ortadır.

Olmayan ittifaklarla bizi itham edenlerin ‘Andımız’ meselesinde kimlerle ittifak yaptığını görmüş olduk. MHP bu oylamada muhtemelen Saray’ın talimatıyla çekimser kaldı. CHP ve İYİ Parti ise ‘Andımız’a sahip çıktı. Bu tablo MHP’ye gönül veren vatandaşlarımızı üzmüştür.

Yerlilik ve millilik lafları AKP ve MHP yöneticilerinin adında bir sakıza dönmüştür. Bir defa daha söyleyelim bekçilik şerefli bir meslektir. Hele harp sanayimizin bekçiliğini yapmak daha da şereflidir. Ama koltuğunun bekası için milli harp sanayisinin peşkeş çekilmesine Saray’ın bekçisi denir ve milletimizce ayıplanır.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir