CHP İstanbul İL Başkanı Canan Kaftancıoğlu Eyüpsultan’da Konuştu;Hikayemiz İstanbul’u Değiştirmektir…

CHP İstanbul İL Başkanı Canan Kaftancıoğlu Eyüpsultan’da Konuştu;Hikayemiz İstanbul’u Değiştirmektir…

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Göktürk Mahalle Temsilciliğinin 04.11.2018 pazar günü düzenlediği Kahvaltılı toplantısı yapıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Göktürk Mahalle Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Kahvaltıya CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek,CHP ikinci Bölge Milletvekili Gökan Zeybek ile birlikte katıldı.

CHP Eyüp İlçesi Göktürk Mahalle temsilciliğinin Düzenlemiş olduğu Kahvaltılı toplantıya İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,İlçe Başkanı Sinan Akçiçek,İL Başkan Yardımcısı Gürsel Yeter,İkinci Bölgeden sorumlu İl Başkan yardımcısı Yeter Büyükdurmuş,İlçe Başkan Yardımcısı,Ercüment Sucu,Mustafa Aksoy,Zülfü Çınar,İlçe Saymanı Cem Goran,Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gül,Ali Haydar İşgar,Tayfun Kahyaoğlu,Sedat Özkan,Eyüpsultan Belediye Bşakanı Aday Adayları Saim Diken,Emel Bilenoğlu,Mustafa Tüysüz,Hüseyin Selami Çelebioğlu,Emin Atmaca,Cemal Özdemir,Cahit Ataker’in de araların da bulunduğu çok sayıda siyasetci ve örgüt emekçileri katıldı.

Toplantının Açılış Konuşmasını CHP Göktürk Mahalle Temsilcisi Şenay Canpolat yaptı.

Şeyay Canpolat Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi…

Değerli partililerimiz sevgili İl Başkanım,İlçe Başkanım,İl ve İlçe Başkan yardımcılarım Çok degerli Milletvekilim,Belediye Meclis üyelerimiz,CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adaylarımız hepiniz hoş geldiniz onur verdiniz dedi.

Kısa bir selamlamanın ardından CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’i konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti.

Sinan Akçiçek Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi…

Çok değerli büyük ailem CHP’mizin cefakar örgütü çok değerli İl Başkanım,İl Başkan yardımcılarım,Meclis üyelerimiz Belediye Başkanı Aday adayı arkadaşlarım,Milletvekilim hepiniz Göktür Mahalle Temsilciliğimizin düzenlediği bu güzel kahvaltılı toplantısına hoş geldiniz.

Değerli yol arkadaşlarım Eyüp İlçe Örgütü olarak referandum da %52 ile hayır çıkarmış olan hayır biloğunu da koruyarak 2019-31 mart seçimlerin de Eyüpsultan İlçemizi kötü yöneten bu zihniyetten kurtaracağız dedi.

Çok değerli yol arkadaşlarım şu an 10 arkadaşımız Belediye Başkanı aday adaylığına başvuruda bulundu arkadaşlarımıza çalışmaları da başarılar dilerim hepsine eşit mesafedeyiz gayet düzeyli bir çalışma yürütüyorlar hepsine teşekkür ederim dedi.

Eyüp İlçe Başkanlığı olarak arkadaşlarımıza rahat çalışma ortamı için her türlü yardıma hazırız dedi.

CHP İkinci Bölge Milletvekili Gökan Zeybek toplantıda bir konuşma yaptı.

Gökan Zeybek konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

CHP’mizin değerli örgütü,İl Başkanım, İlçe Başkanım,sevgili yöneticilerimiz çok değerli Belediye Başkan aday adaylarımız hepinize merhaba.

Değerli yol arkadaşlarım Ülkemiz oldukça zor durumda kötü bir yönetim ile karşı karşıya CHP olarak bu zorlu süreci aşmak için hepimiz mücadele ediyoruz.

Önümüzde ki süreçte 2019-31 Mart da bir yerel seçim yaşayacağız Eyüpsultan Örgütümüz de bu seçimi almaya yakın bir örgütümüz Allah’ın izni ile Eyüpsultan da ve İstanbul da zafer bizim olacak dedi.

Değerli arkadaşlarım bu gün kim Başkan olacağı değil kim hangi makamda görev yapacak onu konuşalım ve zafere odaklanalım dedi.

Sevgili yol arkadaşlarım eğer ki bu yerel seçimleri kazanamazsak bir sonraki seçimde İstanbul Kentinin hiç bir şeyi kalmayacak dedi.

Onun için de zafere odaklanıp İstanbul ve Eyüpsultanı kazanmalıyız dedi.

CHP istanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Eyüpsultan İlçe Örgütümüzün değerli yöneticileri,örgüt emekçileri herkese merhaba.

Göktürk Mahalle temsilcimiz Senay Canpolat ve çalışma arkadaşlarına bu güzel toplantıyı organize ettiği için çok teşekkür ederim.

Çok değerli Eyüpsultan İlçe örgütümüz hepimizin bildiği gibi ülkemiz zorlu bir sürecin içine girdi tarihinde hiç karşılaşmadığı kadar kötü bir yönetime maruz kalmıştır.

Bu kötü yönetime son vermek için 2019-31 Mart yerel seçimleri çok büyük önem arz ediyor.

Öncelikli hedefimiz kentimizi yağmalayan rant zihniyetinden İstanbul kentimizi kurtarmaktır. İnanıyorum ki her arkadaşımızın mücadelesi de bu yönde.

”Hikayemiz İsatnbul’u Değiştirmek”

Çok değerli örgütüm gün mücadeleyi yükseltme günüdür.

Her arkadaşım mücadelesini katlamak zorundadır.

Öfkeyi umuda çevirmenin başka da bir yolu yoktur dedi.
Kent kültürünü inşa etmek için var olan enerjimizi azmimizi üçe dörde katlayarak bunu başaracağız.

Derğerli mücadele arkadaşlarım Canan Kaftancıoğlu olarak İsatbulun 39 İlçesinde benim tek bir adayım yoktur.Toplum da ve Örgütümüzde karşılığı olan en başarılı arkadaşlarımızı aday yapmak için çabalarımız vardır.

Her arkadaşımıza eşit mesafedeyiz.

Hiç kimseye Büyük İstanbul hikayesini küçük hikayelere mahkum etmesine asla ve asla müsade etmeyeceğim dedi.

24 Haziran seçimleri sonrası görev yapan arkadaşlarımıza çok istememe rağmen gerek ülkenin gündeminden dolayı gerekse partimizin iç gündeminden dolayı teşekkür edemedim bu vesile büyük bir özveri ile görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Canan Kaftancıoğlu Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adaylarını yanına çağırarak resim çektirdi ve çalışmaların da başarılar diledi.





Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir