CHP iktidarını gençler kuracak

Example HTML page

CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Metin ünlü performansıyla göz dolduruyor

CHP iktidarını gençler kuracak

 DSCF5849 DSCF5854 DSCF5380 DSCF5382 DSCF5384 DSCF5398 DSCF5569 DSCF5321 dhycorp.com
feshane-giresun-3 METİN ÜNLÜ DERNEK ZİYARETLERİ (1) METİN ÜNLÜ DERNEK ZİYARETLERİ (5) METİN ÜNLÜ DERNEK ZİYARETLERİ (6)

Dursun kılıç

EYÜP-CHP Eyüp’te belediye başkan aday adaylığını açıklayan, Metin Ünlü aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı saha çalışmalarıyla göz dolduruyor. Genç ve dinamik başkan aday, adayı Metin Ünlü, iş dünyasında uzun süredir edindiği bilgi, birikim ve tecrübesini CHP’nin Eyüp’te belediye başkanlığını kazanması için gece gündüz demeden çaba sarf ediyor.

Aday, adayı oldu çalışmaya sokakta başladı

Başarılı işadamı Metin Ünlü, CHP Eyüp belediye başkan aday adaylığın ilk açıklayan isimlerin başında yer aldı. Ramazan ayının ilk günlerinde CHP Eyüp belediye başkan aday, adaylığını yaptığı yemekli basın toplantısıyla açıklayan Ünlü, CHP Eyüp aday adayları içinde renkli kişiliğiyle dikkat çekiyor. Başarılı işadamı Metin Ünlü, CHP Eyüp belediye başkan aday, adaylığını açıkladıktan sonra kolları sıvadı ve saha çalışmalarına hızlı başladı, özelikle Eyüp belediyesi etkinlik alanında bulunan yöre dernekleriyle yakın temaslarda bulunan Ünlü, her akşam bir yöre derneğin standını ziyaret ederek partisi ve aday, adaylığı konusundaki düşüncelerini aktarıyor. Halkla içe içe bir profil sergileyerek halkın sorunlarını dinleyen Metin Ünlü, Belediye başkan adayı olması halinde yapacağı projelerini de halkla paylaşıyor.

2023 vizyonu’na CHP damga vuracak

 

Başarılı işadamı Metin Ünlü, CHP Eyüp belediye başkan aday adayı olduktan sonra Troyka medya grubumuza yaptığı açıklamada Genç vurgusuna dikkat çeken Ünlü;  Siyasette gençlerin daha çok yer almasına değinerek, genç potansiyeli yüksek olan bir ülkede gençlerin siyasette ayrı düşünmek bir yanılgıdır dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; Ülkemizin geleceğini, şekillendirilirken ve her ortamda Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümü olan 2023 vizyonu hedef olarak gösterilirken, bu vizyonu 2023’e taşıyacak olan gençler görmezden gelinemez onun için siyasette gençler mutlaka olmalıdır, gençlere fırsat verilmelidir, gençlerin önü açılmalıdır, gençliğe emanet edilmiş olan Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yaklaşırken gençlere şimdiden fırsat verilmelidir.

 

Elimizi taşın altın koymaya hazırız

Genç ve başarılı işadamı Metin Ünlü CHP’nin 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için şimdiden kollarını sıvadığını belirterek yerel seçimlere hazırlanan en iddialı partinin CHP olduğunu ve tüm üyeleriyle sahaya indiğini ve hummalı çalıştığını söyledi. Ünlü, son olarak partisinin kendine vereceği her türlü göreve hazır olduğunu ve elini taşın alına koyarak halka hizmet etmek için hazır olduğunun dile getirdi. Gelecek günlerde Eyüp için olan projelerini ’de açıklayacağını söyleyerek sözlerine son verdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir