CHP Eyüp’te genç aday adayı farkı

Example HTML page

met (1) met (2) metin 4 - Kopya 

Dursun Kılıç / Selahattin Sorucu

 

EYÜP-Cumhuriyet halk partisi Eyüp belediye başkan aday adaylığı açıklayan Metin Ünlü yaptığı aday adaylık çalışması ve projeleriyle dikkat çekiyor, Metin Ünlü yerel seçimlere aylar kala aday adaylığını açıklayarak parti içi demokrasi yarışında bende varım dedi.

Genç işadamı profiliyle ön plana çıkan Metin Ünlü CHP Eyüp belediye başkan aday adayı olmasında en büyük etkenin genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Gençlerin bu sesini duymazdan gelinemeyeceği” sözü olduğunu vurguluyor. Genç işadamı Metin Ünlü siyasetteki hedeflerini de sıralarken “ Genç nüfusu toplam nüfustan yüzde otuz üç olan bir ülkede artık gençlerde kulak verilmelidir, gençler artık yönetim erkinde bulunmalılar ve siyasette de belirleyici olarak yer almalıdırlar.

CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Metin Ünlü basınla buluştu

Genç ve başarılı işadamı Metin Ünlü, CHP Eyüp belediye başkan aday adaylığını düzenlediği yemekli basın toplantısıyla açıkladı. Eyüp Sultan konağında çok sayıda basın mensubunun katımlıyla gerçekleşen yemekli basın toplantısında 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler de CHP’de Eyüp belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Eyüp ve çevre ilçelerde ilçesinde yayın yapan yerel gazete temsilcilerinin yoğun katılımıyla  yemekli basın toplantısında Metin Ünlü CHP Eyüp belediye başkan aday adayı olmasıyla ilgili yerel basın mensuplarına bilgi verdi.

Metin Ünlü ’den genç aday vurgusu

Başarılı işadamı Metin Ünlü Eyüp sultan konağı ’nda basınla buluşmasında Aday adayı olma sürecini değerlendirirken özelikle genç vurgusu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü.” Siyasette gençlerin daha çok yer alması gerekiyor genç potansiyeli yüksek olan bir ülkede gençlerin siyasette ayrı düşünmek bir yanılgıdır.

Ülkemizin geleceğini, şekillendirilirken ve her ortamda Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümü olan 2023 vizyonu hedef olarak gösterilirken, bu vizyonu 2023 taşıyacak olan gençler görmezden gelinemez onun için siyasette gençler mutlaka olmalıdır, gençlere fırsat verilmelidir, gençlerin önü açılmalıdır, gençliğe emanet edilmiş olan Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yaklaşırken gençlere şimdiden fırsatlar verilmelidir, dedi.

Yerel medyadan yoğun ilgi

Eyüp sultan konağında başarılı işadamı Metin Ünlü tarafından verilen aday adaylığı tanıtım yemeğine yerel basından yoğun ilgi yaşandı. Eyüp ve komşu ilçelerde yayın yapan yerel gazete temsilcileri Başarılı işadamı Metin Ünlü ’nün yemekli basın toplantısında yalnız bırakmadılar.

İstanbul Gündem gazetesinden Mehmet Gülnahar, Haber İstanbul gazetesinden Cengiz Oylum, Eyüp Flaş gazetesinden Süleyman Sarıkaya, Alternatif Çözüm gazetesinden Barış Ağır, Kent yaşam gazetesinden Onur Dikici, Troyka medya grubundan www.haberetkin.com  Selahattin Sorucu ve Dursun Kılıç’ın katıldığı yemekli basın toplantısında başarılı işadamı Metin Ünlü yerel basının tüm sorularını içtenlikle cevapladı.

 

 

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir