CHP Eyüp ilçesi olağan kongresi analizi…

Example HTML page

Nerede Kalmıştık…

CHP Eyüp ilçesi olağan kongresi analizi…

Ülkemiz de gündem değişikliği her gün yaşanan olumsuzluklar ayuk’a çıktığı günümüz de CHP de kötü gidişata son vermek rayından çıkan laik demokratik Cumhuriyet’in tekrar rayına oturtmak için 2019 seçimlerin de CHP iktidara taşıyacak ve süreci yönetecek yönetim kadrolarını oluşturmak için 36 olağan kongresini tamamlamak için yut çapın da kongrelerini gerçekleştiriyor.

Bu bağlam da CHP Eyüp ilçe başkanlığı olağan genel kuruluna sayılı günler kala nefesler tutulmuş,CHP Eyüp ilçe başkan adayları çalışmalarını kendi mecraların da yürütmekteler.

24.12.2017 tarihin de yapılacak olan CHP Eyüp ilçe Başkanlığı olağan genel kurulu da 5 adayla gideceği muhtemeller arasın da görünüyor. Birleşme yönün de bir gelişme yaşanmaması durumun da CHP Eyüp ilçe Başkanlığı görevini yürüten Sinan Akçiçek kongreyi kazanması kesin sonuç olarak gündemde ki yerini koruyor.
Mevcut CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’in yanı sıra Doğan Sarıtaş,Özgür Nemutlu,Safi Karayalçın,Mustafa Tüysüz de 36 olağan genel kuruk da yarışacak adaylar arasın da .
Kongre sürecini başından beri takip ettiğim kadarı ile bu yarışı Sinan Akçiçek önde götürürken Doğan sarıtaş da en yakın rakibi olarak Eyüp kamuoyun da ki yerini koruyor.

Kongre sürecin de son haftaya girerken Sinan Akçiçek birincilikte ki yerini korurken Doğan Sarıtaş da ikinciliğini korumakta diğer taraftan ise Av. Özgür Nemutlu da üçüncülüğe yerleşmiş durum da Safi Karayançın dördüncü,Mustafa Tüysüz de beşinci sırada ki yerlerini muafaza etmekte.
Sonucu değiştirecek ögeler ise olası bir birleşme yada Yönetim listeleri ve İl deleğe listelerinin oluşumu esnasın da ki kırılmaların belirleyeceği olasılıklar arasın da ki yerini koruyor.
Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesin de ortaya çıkan sonuçlar bu temel de ilerlemektedir.
2019 Seçimlerine doğru yol alırken CHP Eyüp ilçe Başkanlığı olağan genel kurulu çalışmaları da büyük bir ciddiyet ile adayların sağduyulu çalışmaları ile seviyeli bir sekil de ilerliyor.

CHP Eyüp ilçe Başkanlığı olağan genel kurulun da CHP Eyüp İlçe Başkanlığının yeni vizyonu ve yüzü olacak bu çalışma da tüm İlçe Başkanı ve Yönetim kurulların da görev alacak herkese çalışmaların da başarılar dilerim…
Ramazan Yiğit

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir