CHP Eyüp İlçesi Gençlik Kolu Başkanı Diren Çeliker

CHP Eyüp İlçesi Gençlik Kolu Başkanlığına Diren Çeliker seçildi…

CHP Olağan Geçlik kongresi 16.12.2017 Cumartesi saat 13.00 17.00 arasın da Yapıldı.
Kongre de Direnç Çeliker Beyaz liste ile, Çağdaş Elmalı ise Kırmızı liste ile mücadele ettiler.
CHP Olağan Gençlik Kolu Kongresini,beyaz liste ile katılan Direnç Çeliker kulanılan 198 oyun 104’ünü alarak kazanan taraf oldu.Kongreye kırmızı liste ile katılan Çağdaş Elmalı ise 92 oy alarak kongreyi kaybetti.
Kongre sonuçunu CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek yanına Direnç Çeliker ve Çağdaş elmalıyı da alarak katılımcılara açıkladı.


CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek yapmış olduğu konuşmasın da;

CHP Olağan Gençlik kolu kongremizi demokratik kurallar çerçevesin de gerçekleştirmiş bulunuyoruz yapmış olduğumuz kongremizin kazananı kaybedeni yoktur kazanan CHP olmuştur dedi.

Sinan Akçiçek konuşmasının devamın da ;

Kongreyi kazanan Direnç Çeliker Kardeşimle birlikte diger arkadaşlarımızı da katarak hedefimiz olan 2019 seçimlerini kazanmak için var gücümüzle çalışıp yerelde ve genelde AKP’nin anti demokratik yönetim anlayışından kurtararak CHP zafere taşıyacağız dedi.

CHP Olagan Geçlik Kongresini Kazanan Direnç Çeliker konuşmasın da;

Kongremizin kaybedeni kazananı yoktur,kongremize iştirak ederek oy kullanan 198 geç arkadaşıma teşekkür ederim zafer gençlerle gelecek direncimiz tükenmeden,yorulmadan gece gündüz demeden gençlik ordumuzu daha da büyüterek partimiz CHP’yi yerel de ve genel de 2019 da zafere taşıyacağız dedi.


Direnç Çeliker konuşmasının devamın da;

Kongremiz de emeği geçen herkese Başta İlçe Başkanımız Sinan Akçiçek ve birlikte yarışa katıldığımız Çağdaş Elmalı ve genç arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir