CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret içeren sözleri nedeni ile Mustafa Keser’i bir kez daha Pretesto etti

CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret içeren sözleri nedeni ile Mustafa Keser’i bir kez daha Pretesto etti

CHP Eyüp İlçe Başkanlığı 14.04.2018 Cumartesi günü saat 20.00 da bir kez daha,Mustafa Keser’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna ve değerlerine hakaret içeren sözleri nedeni ile kendi işletmesi olan Mustafa Keser sahnesi önünde kalabalık bir katılım ile poreteto etti.
CHP İstanbul il başkan yardıncısı Ali Acar ve Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Yapmış olduğu açıklama ile bir kez daha kınadı.


CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Acar yapmış olduğu açıklamada;

Değerli Eyüplüler sevgili partili arkadaşlarım basınımızın değerli temsilcileri,bu gün burada bulunmamızın nedeni Sarayın soytarılığına soyunan kendine sanatçıyım diyen Mustafa Keserin Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve parti değerlerimize hakaret içeren sözler nedeni ile toplanmış bulunmaktayız.

Sevgili Göktürk’lüler öncelikle eylemimiz nedeni ile sizlere verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sarayın soytarılığına soyunanlar ve havuz medyası şunu iyi bilmeli ki CHP Genel Başkanı’na yöneticilerine ve değerlerine hakaret etmek ne Mustafa Keser’in ne de kimsenin hadi değildir. Eleştirileri anlarız,karşı duruşu da anlarız fakat hakaretlere tahamül göstermemizi kimse bizden beklemesin en ağır şekilde gerekli cevabı da veririz. Bu gün burada bulunmamızın amacı da budur dedi.
Saray soytarısı Mustafa Keser sana bu gün bir kez daha şehit evin de şarkı söylenmeyeceğini öğretmeye geldik. Mustafa Keser senin de var olma sebebin Cumhuriyet değerlerini yaratan Cumhuriyeti kuran CHP Genel Başkanına,yöneticilerine ve değerlerine hakaret edilemiyeceğini ögretmeye geldik, umarım bu toplumun göstermiş olduğu tepkiyi anlarsın kendine çeki düzen verirsin dedi.

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek konuşmasın da ;

Değerli Eyüplüler değerli yol arkadaşlarım sevgili Göktürk’lüler bu gün buraya saray soytarısı Mustafa Keser’in Genel başkanımıza ve değerlerimize hakaret içeren sözleri nedeni ile bir kez daha toplanmış durumdayız. Öncelikle bu pretesto nedeni ile Göktürk halkına vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Saray soytarılığına soyunan Mutafa Keser bilmeliki CHP Genel Başkanına ve değerlerine,yöneticilerine eleştiri dozunu aşan hakeret içeren sözleri söylemek kimsenin hadi değildir.

Dinle saray sortarısı mustafa keser;

CHP Örgütüne 3-5 militan diyen Mustafa Keser ve havuz medyası kendini bilmezler.
Evet bizden militan çıkar ama Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı partisine ve değerlerine sahip militanlar çıkar.

CHP’den Mehmetçik düşmanı çıkmaz Hasan Tahsinler,Şerife Bacılar, çıkar bunu bir kenara yazacaksın ve böyle bileceksiniz.
CHP Genel Başkanına,değerlerine,yöneticilerine laf ederken bir kez daha düşünecek herkes,ne partimiz ne de örgütümüz sahipsiz değildir.
Havuz medyasına ve senin gibi soytarılara yedirtmeyiz bunu böyle bilesin dedi.

Eylemimize destek veren İstanbul İl örgütümüze ve Fatih İlçe Başkanımız Soner Özimer,Millet vekili adayı İnan Güney ile Beyoğlu ve Şişli İlçe örgütümüze teşekkür ederim.

Saray ve Soytarıları kaybedecek.

İstanbul bizim Eyüp bizim olacak! dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir