CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek: Eyüp’ün geleceği için söyleyecek sözümüz var!

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Eyüp’ün geleceği için söyleyecek sözümüz var!

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek: 2019 yerel seçim çalışmalar hakkında Eyüp kamuoyunu bilgilendirmek için, Yerel basın ile bir araya geldi.

Basın Toplantısına yerel basından;

Haber Etkin-Ramazan Yiğit,Medya Haliç-Hakan Hapçıoğlu,32-Gün-Deniz Sevük,Flaş Haber-Abdullah Ağırkan,İstanbul Gazetem, Süleyman Sarıkaya,İstanbul Gündemi-Göksenin Aktaş,ve Çetin Tut Katıldı.

Sinan Akçiçek konuşmasın da ;

25 yıldır Eyüp yerelin de iktidarda bulunan AKP Belediyecilik anlayışı çökmüştür. Eyüp Belediyesinin kaynaklarının yerinde kullanılmadığını ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın 4,5 yıl önce söylediği hiçbir projesini gerçekleştiremediğini söyledi.

AKP Eyüp Belediye Başkanını sözlerini yerine getirememesinin en büyük nedeninin tepeden yapılan dayatmaların olduğunu Remzi Aydın’ın yerine kimi koyarsanız koyun sonuç değişmeyecektir.Çünkü Eyüp Belediyesini yöneten Remzi Aydın özgür iradesini kullanamamaktadır dedi.

Sinan Akçiçek sözlerinin devamında ;

Eyüp kent görüntüsünden uzaklaştı

Eyüp bir kent görüntüsünden hızla uzaklaşmaktadır. Bir Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş olamamıştır. Eyüp, kültürel ve tarihi yönü önemli bir semttir. Bu tarihi koruyamamış durumdayız. Eyüpsultan önemli bir dini turizm merkezi olmasına rağmen o dini merkezi bile öne çıkaramamış bir durumdayız. 25 yıllık geçmiş iktidarlarda bunların yapılmış olması gerekmekteydi.
Eyüp Belediyesi Eyüplüler tarafından yönetilmiyor. Bir başkan var ama, başkanın kararlarıyla yönetilmiyor, bir meclis var ama meclisin kararlarıyla yönetilmiyor. Yukarıdan gelen kararları uygulamak zorunda kalıyorlar. Biz bu karalara muhalefet şerhi koyarak yargıya gidebiliyoruz.

”KENT KONSEYİ”

CHP Yerel yönetimlerinin olmazsa olmazları arasın da bulunan kent konseyini kuracaklarını bu vasıta ile Toplumsal dinamikleri de yapılacak hizmetlerin içine dahil edeceklerini söyledi.

Yerel Seçimlerde Tabanda Seçmenle İttifak Yapacağız.

Yerel dinamiklerin içinde olduğu oldukça geniş yelpazede toplumun kendini içinde bulabileceği bir yönetim anlayışı ile Meclis Üyesi listelerimizi belirleyeceğiz.Belediye Başkan Adayımız da Eyüp Halkın genelin de karşılığı olan en yetkin arkadaşımızı ile halkın karşısına çıkacağız dedi.

Başkan adayımız Eyüplü olacak!

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek 18 Eylül 2018 Salı günü partisinin ilçe merkezinde “Yerel seçimlere giderken” konulu bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında çeşitli konulara değinen Başkan Akçiçek Eyüpsultan’a Belediye Başkan Adayı gösterecekleri kişinin Eyüplü ve Eyüplüler tarafından sevilen biri olacağını söyledi.
Başkan Akçiçek konuşmasında şunları kaydetti:

Biliyorsunuz referandumda, belediyesi Ak Partili olup, “Hayır” çıkan 4 ilçeden biriyiz. Parti Meclisi’nin vereceği karar doğrultusunda yerel seçim takvimi açıklanacak ve süreç başlayacak. Aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza eşit mesafede olacağız. İlçe olarak bir aday üzerinde karar kılmış değiliz. Eyüp halkına kim fayda sağlayacaksa o aday olacak. Bu konuda muhtarlarımızdan, STK lardan fikir alacağız, buna başladık, görüşmelerimiz devam ediyor.

CHP Adaylarını Demokratik yöntemle belirleyen tek siyasi partidir.

Adaylarımızı Parti örgütünün yanı sıra, halka da sorarak belirleyeceğiz dedi.

Aday olacakmısınız sorusuna Sinan Akçiçek şu cümlelerle yanıt verdi.

Ben şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım Kongremizden görev talep ederken CHP’mizi gerek Eyüp’te gerekse genelde iktidara en iyi şekilde hazırlayacağız diye görev talep ettik bu görevimizi en iyi şekli ile yapmaya çalışıyoruz.
Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Kendilerini topluma ve örgüte tanıtmaları esnasın da çalışmalarını kolaylaştırıcı çalışmalar için de olacağız hepsinin taleplerini eşit şekil de karşılayacağız dedi.

Hedefimiz Eyüp ve İstanbul Yerelin de CHP İktidar Yapmaktır.

Yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben inanıyoruz ki çalışmalarımızın sonun da partimizi iktidara taşıyacağız.


Eyüp’te Zafer CHP’nin olacaktır diyerek sözlerini noktaladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir