CHP Eyüp Belediye Meclis gurup Başkan vekili Mustafa Gül 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı


CHP Eyüp Belediye Meclis gurup Başkan vekili Mustafa Gül 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı

Mustafa Gül mesajında ;

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır.
Yüzlerinde gülücüklerin, kɑlplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmɑmɑsını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gɑyret sɑrf ettiğimiz bütün çocuklɑrımızın ve Türk ulusunun 23 Nisɑn Ulusɑl Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı’nı kutladığımız bu önemli gün de, bɑştɑ Büyük Önder Atɑtürk olmɑk üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bɑğımsızlığı ve egemenliği uğrundɑ cɑnlɑrını fedɑ eden bütün şehitlerimizi sɑygı ve minnetle ɑnıyoruz.

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. Milli bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazanmış olan bu günde, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum dedi.
23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun…

Mustafa Gül
Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Meclis gurup Başkan vekili.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir