CHP 2 Bölge Milletvekili adayı Gökhan Zeybek; Eyüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti

CHP 2 Bölge Milletvekili adayı Gökhan Zeybek Eyüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti

Gökhan Zeybek’i çok sayıda partili karşıladı.
CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Eski İlçe Başkanları Ali Galip Mamal,Memet Sevim,Haydar Parlak, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

Gökhan Zeybek yapmış olduğu konuşmada;

Seçim çevresi olan 2 Bölgede bulunan tüm ilçe örgütlerimizi ziyaret ederek bu gün ziyaretlerimi bitirerek, ülkemiz de bozulan demokratik süreci yeniden inşa etmek için kaldığımız yerden mücadele ederek normalleşmeyi sağlayacağız dedi.
Adaylık sürecim de bana destek olan ilçe örgütlerimize çok teşekkür ederim CHP’ye olan inancımı hep korudum ilkeleri doğrultusun da mücadele ettim nefes aldığımız sürece bu mücadele bayrağını yere düşürmeden devam edeceğim dedi.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’dan başlatmış olduğu adalet yürüyüşünün gereğini bu süreçte de yerine getirmiştir. Süreci doğru analiz ederek CHP varsa herkes için var sözünün içini doldurmuştur. Nedendir bilmem ama tarih böyle durumlarda ülkemizin içinde bulunduğu zor durumdan çıkartma görevini Partimiz CHP’sine veriyor. Nasıl ki nasıl ki işgal altın da ki Osmanlı toprakların da, yurdum insanını bir araya getirerek Kurtuluş Savaşı sürecin de bu işi Başardı ise, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları biz de o aklı kullanarak bu günkü kaos ortamından kurtaracağız ülkemizi dedi.

Gökhan Zeybek konuşmasının devamın da;
Yapılan tüm anketler kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki %55 ile başlayan cumhur ittifakı oyları süreç içerisin de eriyerek % 43’lere gerilemiştir. Allahın izniyle Milletin de desteği ile Cumhur Başkanı adayımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız Millet İttifakı olarak da meclis de çoğunluğu sağlayacağız sizler ile birlikte mücadele ederek dedi.

Millet ittifakı sürecin de de bu inancımızla süreci başarıya taşıdık diğer katılımcı siyasi partilerimizle dedi.
Gökhan Zeybek ; 7/24 CHP örgütünün emrindeyim telefonlarım açık beni her zaman arayabilirsiniz dedi. Nereye gelmem gerekiyorsa nerede bana ihtiyaç varsa ben orada örgütümün emrin de olacağım dedi.
Gökhan Zeybek konuşmasını bitirdikten sonra Sultangazi İlçe örgütünü ziyaret etmek için Alkışlar için de CHP Eyüp İçe Başkanlığında ayrıldı.

Ramazan Yiğit Haber Etkin haber servisi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir