Kılıçdaroğlu Kırklareli’nde: Bay Kemal olmak kolay değil…

Example HTML page

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli’nde halkla buluştu.

Bay Kemal olmak öyle kolay değil önce namuslu olacaksın mesela sabahın köründe oğluna telefon açıp paraları sıfırladın mı demeyeceksin dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli Meydanında halka hitap etti.

https://youtu.be/W-j_g-jghqk?t=17

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli Meydanı’nda halkla buluştu. Meydanda toplanan kitleye seslenen Kılıçdaroğlu adayları için destek istedi.  

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle; 

Adaylar daha iyi hizmet etmek üzere yarışırlar. Siyasetin uslubu kavga üzerine değil hizmet üzerine olmalıdır. 

Kırklareli insanları cumhuriyet’e bağlı, Atatürk’e bağlıdır. Sizlere hitap etmenin onurunu yaşattığınız için size teşekkür ediyorum. Görkemli bir tarihi var.

Çiftçi ise pek memnun değil. Çiftçinin derdini Saray’daki bilmez. Elektrik parası ödemez, bütün harcamalarını devlet yani biz karşılarız. 

CHP Kuvay-ı Milliye partisidir. 
CHP hiçbir egemen gücün önünde diz çökmez. Sadece alınteri dökenin partisidir.

CHP’de kimse vazgeçilmez değil. Bir kişi bizim partimize gelebilir ama aday gösteremiyorsa o CHP’li değildir. 

Belediye başkanlarımızdan iki şey istiyorum. Her yere eşit hizmet götüreceksiniz. Yalnızca yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık uygulayacaksınız.

Şeffaf olacak. Ne harcıyorsa söyleyecek. 

Buraya özel bir isteğim olsun.  Belediye başkanı vakti olursa gidecek esnafın çayını içecek, ev ziyaretine gidecek. Gideyim Avrupa’ya keyif çatayım olmaz. 

AKP’ye oy vermiş kardeşlerime sesleniyorum. 17 yıl omuzlarınızda taşıdınız. 17 yıl her türlü fedakarlıkta bulundunuz, 17 yıl istediği kanunu, genelgeyi çıkardı, ne varsa sattı, özelleştirdi. Gelinen nokta ne soğan kuyrukları. 

Çıkmış kuyruklara varlık kuyruğu diyor. Ben eminim o kuyruk varlık kuyruğu olsa en önce sen girersin o sıraya.

Şimdi patateste de gümrük vergisini sıfırladılar biliyorsunuz. Niye bu ülkenin toprağı mı yok, çiftçisi mi yok! Doğalgazı da ithal ediyorsun versene çiftçiye vergisiz, gübre ithal ediliyor versene çiftçiye vergisiz!

Kılıçdaroğlu Milliyetçilere de sesledi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi: Süleyman Şah Türbesi’ni kendi topraklarından kaçırıp teröristlere teslim edenlere nasıl milliyetçi diyeceksiniz. Silah fabrikasını, tank palet fabrikasını Katar ordusuna sattılar. Neyin karşılığında uçan Saray karşılığında…

Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum, bana dünyada bir örnek gösterin, hangi devlet kendi silah fabrikasını bir başka devletin ordusuna sattı? 

KIBRIS AMBARGOSU

Rahmetli Ecevit’i bilirsiniz. Kıbrıs çıkarması yaptı bu nedenle ambargo uygulandı. Ne dedi rahmetli Ecevit “biz milliyetçiliği duvarlara değil, biz milliyetçiliği Kıbrıs’ın Beşparmak Dağları’na yazdık, biz milliyetçiliği Akdeniz’in dalgalarına, biz milliyetçiliği Afyon tarlalarına yazdık” diyordu, direniyordu. “Benim köylümün hakkını kimse gasp edemez” diyordu. Şimdi silah fabrikaları satılıyor, ses çıkmıyor.

Tuna başkan size hizmet etmek istiyor. Bugüne kadar doktor olarak verdiği hizmetleri yine bir doktor hassasiyeti ile başkan olarak vermek istiyor. Siz de ona destek verecek misiniz?

Miting Kırklareli adaylarının sahneye çağrılması ile sona erdi. 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir