CAN KURTARAN: BU MİLLETİN ADI YOK MU SAYIN BAHÇELİ!..

Example HTML page

can-kurtaran-bu-milletin-adi-yok-mu-sayin-bahceli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran Sultangazi İlçe Başkanlıgı’nın düzenlediği etkinliğe katıldı yapmış olduğu konuşmasında Tayip Erdoğanın diyarbakır konuşmasını hatırlatarak bu Milletin adı yokmu Bahçeli neden susuyorsun dedi…

Sultangazi Sultançiftliği Merkez Cami önündeki meydanda CHP İlçe Başkanlığının organizasyonunda dağıtılan “Hayır Pilavı” etkinliğine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, vatandaşlarla sohbet etti, evet çadırını ziyaret ederek oradaki görevlilere başarılar diledi.

Cankurtaran, Devlet Bahçeli’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’daki açıklamalarını hatırlatarak şunları söyledi:

“BU MİLLETİN ADI YOK MU, BAHÇELİ NEDEN SUSUYOR?

“Erdoğan, ‘Dikkat ediniz. Türk demiyoruz, Kürt demiyoruz, Laz, Boşnak, Roman demiyoruz. Hepsini birden içine alan bir ifade kullanıyoruz. ‘Tek millet’ diyoruz. 80 milyonuyla tek millet’ dedi.

Sayın Bahçeli, daha önce şiddetle karşı çıktığı Başkanlığa destek verme nedenlerinden birini de Türklüğün bekası olarak açıklamıştı. Bahçeli, Türklüğün bekası için Başkanlığa destek olduğunu söylüyor ancak uğruna kendi tabanıyla ters düştüğü Erdoğan ise ‘Türk demiyoruz, Kürt demiyoruz. Tek millet diyoruz’ diyor. Sayın Bahçeli bu açıklamaya neden susuyor.

“BU MİLLETİN ADI TÜRK, TÜRK MİLLETİ”

Oysa Türk de vardır, Kürt de vardır. Diğer halkların hepsi de vardır. Biz zaten bunların hepsine birden Türk milleti diyoruz. Sayın Erdoğan’ın bahsettiği o tek milletin bir adı yok mu? Bahçeli biliyorsa söylesin. Şahsen biz merak ediyoruz.”?

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir