Bölgemizin tanınmış iş adamı, Emin Atmaca; İftarda, iş ve siyaset çevresi ile bir araya geldi.

Example HTML page

Bölgemizin tanınmış iş adamı, Emin Atmaca; İftarda, iş ve siyaset çevresi ile bir araya geldi.


Bölgemizin sevilen iş adamı Emin Atmaca 13.06.2018 Çarşamba günü vermiş olduğu iftar yemeğinde iş ve siyaset çevresi ile bir araya geldi.

İftar yemeğine ;

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, İyi Parti Eyüp İlçe Başkanı Olcay Uçar, Sadet Partisi Eyüp İlçe Başkanı İlker Çiftçi, CHP eski Eyüp İlçe Başkanı Memet sevim, İş adamı Safi Karayalçın, İş adamı Yaşar Durmuş, İş kadını Emel Bilenoğlu, iş adamı Uğur Bilgin, Av Muhterem Aktaş, İş adamı Hüseyin Derin, İş adamı Cahit Ataker, İş adamı Mustafa Tüysüz, İş adamı Bilal Karaca, Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar, Gazeteci Süleyman Kılıç, Gazeteci Ramazan Yiğit, Gazeteci Hakan Hapçı olğlu, Gazeteci Abdullah Arıkan, Gazeteci Süleyman Sarıkaya, HDP Eyüp ilçe yönetim kurulu üyesi Murat Saroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, CHP İkinci bölge millet vekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İyi Parti İkinci Bölge Milletvekili adayı Özcan Pehlivan, Alevi Bektaşi Fedarasyonu Genel Başkanı Hüseyin Güzelgün, Karadolap Mahalle Muhtarı Aliekber Binici, ve çok sayıda davetli katıldı.

Emin Atmaca davetli misafirler ile tek tek ilgilenerek örnek bir misafir perverliği gösterdi.


Emin Atmaca İftar yemeğin de yaptığı konuşmada ;

Değerli dostlar davetimi kırmayarak burada katıldığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim hepiniz hoş geldiniz dedi.

Emin Atmaca Konuşmasının devamın da;

Akdoğu iş adamları derneği olarak doğu Anadolu’yu kapsayan tüm illerimizin iş adamlarını bir araya getirerek önemli çalışmalara imza attık. Burada sürekli ifatrlarımız oldu ramazan ayı boyunca bu akşamda kitle örgütleri ve siyaset çevreleri ile bir arada lokmamızı paylaşalım istedik aramızda olmanız dolayısıyla bizlere büyük onur verdiniz iyi ki varsınız iyi ki bir aradayız dedi.

İftara Katılan CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’de kısa bir konuşma yaptı.


Sinan Akçiçek konuşmasın da;

Bu tür iftar poroğramların da siyaset yapmayı uygun bulmuyorum. Nazik davetinden dolayı Akdoğu iş adamları derneği Başkanı Emin Atmaca ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim afiyet olsun herkesin Ramazan bayramını kutlarım şimdiden dedi.

Sadet Partisi Eyüp İlçe Başkanı İlker Çitçi Konuşmasın da;

Değerli davetliler bu mübarek ayda bizleri bir araya getiren Akdoğu iş adamları derneği başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Herkesin Ramazan Bayramını kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.

İyi Parti Eyüp İlçe Başkanı Olcay Uçar konuşmasın da;

İçe başkanı Arkadaşlarıma katılıyorum ben de hayır işlerinin olduğu alanlara da siyaset yapmayı doğru bulmuyorum, nazik davetlerinden dolayı Akdoğu iş adamları Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarına nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederim herkesin Ramazan bayramını kutlarım dedi.



CHP Genel Yardımcısı Tekin Bingöl Yaptığı konuşmasın da;

Nazik davetinden dolayı Akdoğu İş Adamları Derneğinin değerli Başkanı Emin Atmaca ve yönetim kurulu arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarınız da başarılar dilerim. Herkesin Ramazan bayramını kutlar ülkemize ve tüm İslam alemine, insanlığa hayırlar getirmesini dilerim dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuşmasın da;

Nazik davetlerinden dolayı Akdoğu iş adamları derneği Başkanı Emin Atmaca ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederim. Aranızda bulunmaktan büyük onur duydum Çalışmalarınız da başarılar dilerim. Herkesin Ramazan Bayramını kutlar ülkemize ve tüm insanlığa barış kardeşlik getiresini dilerim dedi.



İyi Parti Kurucu Üyesi ve İkinci bölge Milletvekili adayı Özcan Pehlivan konuşmasın da;

Nazik davetlerinden dolayı değerli Emin Atmaca ve Akdoğu iş adamları derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim aranızda bulunmaktan büyük onur duydum toplum olarak bir arada olmak dünyanın en güzel yanıdır. bundan sonrada hayata birlikte bakmaya devam edeceğiz. Hiç olmadığı kadar ülkemizin birlikteliğe, beraberliğe ihtiyacı var bu sorumlulukla hareket etmeye devam edeceğiz herkesin Ramazan Bayramını kurlar hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.

Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Güzel Gün Konuşmasın da;

Nazik davetlerinden dolayı Akdoğu İş Adamları Derneği Başkanı Emin Atmaca ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.

Sevgili Başkanımız Emin Atmacanın yardım severliğini her yerde hissediyoruz. Alibeyköy cem evimize de önemli katkıları olmuştur.

İslam aleminin kutsal saydığı bu mübarek ayda bizleri bir araya getirdiği için de kendisine çok teşekkür ederim.

Ramazan Ayının ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerim. Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım dedi.





Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir