BEYLİKDÜZÜ’NDE HER DALDA SPOR İMKANI

Beylikdüzü Belediyesi kısa bir süre önce hizmete aldığı Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi ile ilçeye yeni bir spor mekanı kazandırdı. Her gün onlarca vatandaşı birçok alandan faydalanmak üzere ağırlayan merkezde, havuzdan saunaya, hamamdan spora bir çok faaliyet yapmak mümkün.

BEYLİKDÜZÜ’NDE HER DALDA SPOR İMKANI (2)

İhtiyaç olan hizmetleri ilçeye bir bir kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, Marmara, Yakuplu ve Kavaklı mahallelerinin de faydalanabileceği bir merkez oluşturdu. Belediye, keyifli zaman geçirerek spor yapmak isteyen onlarca vatandaşı her gün Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi’nde ağırlıyor. Merkez açıldığı günden itibaren 800 kişiye sosyalleşme fırsatı sunuyor. Toplam 2 bin metrekare alan içerisine kurulan tesisten kayıt yaptırarak vatandaşlar avantajlı fiyat politikasıyla faaliyetlerden bol bol yararlanıyor.

BEYLİKDÜZÜ’NDE HER DALDA SPOR İMKANI (4)

Spor ve Keyif Bir Arada

200 metrekare yetişkin ve 20 metrekare çocuk olmak üzere kapalı havuzu mevcut olan alanın hanımlara özel saat uygulaması bulunuyor. Belediye tarafından düzenlenen yaz-kış spor okullarının bir kısmına da ev sahipliği yapan, 8 kişi kapasiteli hamam, sauna, spa, buhar odası, kafeterya, revir, soyunma odaları ve duşlar bulunan merkeze ileride fitness bölümü de kazandırılacak. Özellikle Kavaklı, Marmara ve Yakuplu gibi yakın çevrede ikamet eden vatandaşlara hizmet veren tesisten, 6-12 yaş arası çocuklara yüzde 50 indirimli olarak faydalanabiliyor.

BEYLİKDÜZÜ’NDE HER DALDA SPOR İMKANI (1) BEYLİKDÜZÜ’NDE HER DALDA SPOR İMKANI (3) BEYLİKDÜZÜ’NDE HER DALDA SPOR İMKANI (5)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir