Başkan Şeker Hayat Atölyesi’nde

başkan şeker hayatEyüp Belediyesi’nin İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle başlattığı Down Sendromlu Çocuklar İçin Şeker Hayat projesi ilgi odağı oldu.

Şeker pembesi renkteki tarihi ahşap binada yer alan Şeker Hayat Atölyesi’nde eğitim gören down sendromlu ve mental özürlü gençler, burada tarihi Eyüp oyuncaklarının üzerine nikah şekerleri yapıyor ve kendileri için özel olarak hazırlanan serada çiçek yetiştirmeyi ve bahçıvanlığı öğreniyor. Turistlerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Şeker Hayat Atölyesi’ni Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ziyaret etti.

Atölyedeki öğrencilerle sohbet eden başkan İsmail Kavuncu, onlarla birlikte yaptıkları ürünlerden birer tane yaptı. Şeker Hayat Atölyesi projesinin vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan İsmail Kavuncu, çocukların yaptığı ürünleri inceledi. Eyüp Belediyesi’nin güzel ve önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attığı belirten Başkan Şeker Hayat Atölyesinin tüm yurda yayılması için proje geliştirdiklerini açıkladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir