BAŞKAN ÖZ’DEN KARTAL OTO SANAYİ SİTESİNE DESTEK

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Oto Sanayi Sitesi’nde Özgör Otomotiv’in ek servis binası açılışına katıldı. Açılışa Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanısıra Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan, Özgör Otomotiv’in sahibi Muhammet Özgör ve ailesi, oto sanayi esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.

Oto Sanayisi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan, “Öncelikle bugün esnafımızın açılışına katılarak bizleri onurlandıran sitemizin çevresine yaptığı güvenlik duvarıyla ve her türlü sorunumuzda bizden desteğini esirgemeyen çok değerli Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ediyorum. Esnafımıza da yeni açılan servisinde çalışanlarıyla beraber kazasız belasız müşteriye karşı her zamanki dürüstlükleriyle hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Yeni iş yerleri insanlara yeni isdihdam alanları açar. Biz belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Oto sanayi esnafımızı seviyoruz Memleketimizde ekmek kazanan ve bu topraklara yatırım yapan herkesi destekleyeceğimizi vurgulamak isterim. Bu iş yerimizin sahibine, çalışanlarıyla, müşteriye karşı dürüstlükten, güvenden taviz vermeden, kazasız belasız hayırlı kazançlar diliyorum. İş yeriniz hayırlı olsun” dedi. Açılışın ardından servisi gezen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Özgör otomotiv sahibi Muhammet Özgör’den servis hakkında bilgi aldı. Çalışan ustalara başarılar dileyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Müşterilerinize karşı dürüstlükten doğruluktan asla taviz vermeyin. Herkes yaptığı işte bir numara olsun” tavsiyesinde bulundu.

Özgör otomotiv sahibi Muhammet Özgör’de yaptığı konuşmada “20 yıldır Kartal oto sanayi sitesinde hafif ticari ve binek araçlara kaporta, boya, elektrik, yedek parça ve servis olarak hizmet vermekteyiz. Yeni açılan ek binamızla beraber 2 bin metrekare kapalı alana sahip servisimizde 32 usta ve idari personelimizle müşterilerimizi ağırlayacağız. Özgör otomotiv olarak sizlerin destekleriyle, var olduğumuz sürece en kaliteli, en teknolojik, en az maliyetli hizmeti, mesai arkadaşlarımızla güvenilir ve seri bir şekilde sunmaya devam edeceğiz. Bize, bu fırsatı sağlayan, başta bugün açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran sitemize desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen çok değerli Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e ve siz değerli müşteri, dost ve arkadaşlara Özgör Otomotiv çalışanları ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir