Altuntaş Eyüp’ün dinamikleriyle kahvaltıda da buluştu

ismail altuntaş kahvaltı (5) ismail altuntaş kahvaltı (20) ismail altuntaş kahvaltı (34)

Altuntaş Eyüp’ün dinamikleriyle kahvaltıda da buluştu

 

Dursun Kılıç

EYÜP-CHP Eyüp belediye başkan aday adayı İsmail Altuntaş çalışmalarına son sürat devam ediyor, her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret eden Altuntaş geçtiğimiz   hafta Eyüp muhtarlarına ve spor kulübü başkan ve yöneticileri ile  sivil toplum kuruluşu temsilcilerine bir kahvaltı verdi Silahtarda bulunan yunus gösteri merkezide verilen kahvaltıya a çok sayıda mahalle muhtarı ile sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri katıldı.Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan CHP Eyüp belediye başkana Aday adayı İsmail Altuntaş “Muhtarlarımızla birlikte sorunları ele alıp, çözüm yollarını bulmayı, kamuoyuna aktarmayı önemli bir görev sayıyorum” dedi. İsmail Altuntaş sözlerini şöyle sürdürdü; “Eyübün çalışkan spor kulübü yöneticileri, var olan çalışma alanlarının çoğaltılması, spor yapan gençlerimize ulaşım ve malzeme desteği sağlanması, Eyüp'te yetersiz imkanlarla çalışmalarını sürdüren kulüp yöneticilerimize önemli katkılar sağlanması Eyübün spordaki kalitesini arttıracaktır.

Yöresel derneklerimizin ilçemizin olmazsa olmazlarıdır

Eyüp'te çalışmalarını sürdüren yöresel derneklerimizin ilçemizin olmazsa olmazları arasında olduğunun bilincindeyim. Her toplumun inançlarını derinden etkileyen, o toplumun kültür yapısını belirleyen 3 ana olay vardır. Doğum, düğün ve ölüm olaylarıdır. Bu olaylar için her toplum kendine özgü törenler düzenler. Derneklerimiz üyeleri için bu törenlerde önemli roller üstlenirler. Üyelerini böylesi günlerde bir araya getirirler. Değerlerinin, kültürlerinin birbirlerine aktarılmasında hizmet sunarlar. Derneklerimizin kültür ve hizmet sunmasında değerlerin zenginleştirilmesinde her türlü alt yapı desteği sağlanmalıdır. İnanca dayalı yapılar içinse hiç bir ayrım yapmadan aynı anlayışla hizmet sunulması temel görevler içindedir. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk insanlara seslenirken “Efendiler” diye seslenirdi.Bununla hem kadınlarımıza hem erkeklerimize seslenmiş olur. Kadın ve erkek eşitliğini vurgular. İzninizle size büyük Atatürk'ümüz gibi seslenmek istiyorum. Efendiler!Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün koyduğu ilkeler doğrultusunda bugünkü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu'nun önderliğinde Cumhuriyet'imizi korumak için buradayız. Eyübümüzün bacasız sanayi ilçesi yapmayı planlamalıyız. İlçemize yapılacak en büyük katkının bu olacağı açık bir gerçektir. Turizm, sağlık, konfeksiyon ve benzeri alanında gelişmeler sağlanmalı. Ara elemanlar için Eyübümüzde ki yetişkin gençlerimizi, lise mezunlarımızı kurslarla yetiştirerek iş imkânı sağlanmalıdır.  Yeniden yapılanma alanlarında Cumhuriyet Halk Partimizin görüşü ve duruşu açıktır.

Rant yağması yapmak değil, yaşam düzeyini yükselteceğiz

Yeniden yapılanmada rant yağması yapmak değil, yaşam düzeyini yükselterek yerinde değişim uygulaması yapılması sağlanmalıdır.Kuşkusuz kadınlarımız için ne yapılsa azdır. Bugün bu salona baktığımızda bu durum açık bir şekilde gözükmektedir. Burada kadınlarımıza ve çalışmalarımda bana desteklerini esirgemeyen sevgili eşime teşekkür ederim. Özellikle ev kadınlarımıza özendirici meslek edindirme kursları yaygınlaştırılmalı, iş hayatına geçişleri kolaylaştırılmalı, ekonomik bağımsızlıklarını ellerine almaları sağlanmalıdır. Geleceğimiz çocuklarımızın ellerinde yükselecektir. Onlara ne kadar yatırım yaparsak geleceği o kadar sağlam kurarız. Bu anlayışla öğrencilerimizin eğitimine büyük önem vermemiz gerektiğini söylemeyi gereksiz buluyorum. Okullarımızın başta temizlik giderleri olmak üzere esaslı desteklere ihtiyacı vardır. Bu destekler devletçe yeterince karşılanmamakta. Okulların ihtiyaçları karşısında devlet körler sağırlar birbirini ağırlar oyununu oynamaktadır. Çocuklarımıza destekleyici kurslar açmak, okuma alışkanlığı kazandırmak, üniversite sınavlarında olsun, mesleğe yönlendirmede olsun önemli hizmetler sunulmalıdır. Son olarak Eyüp halkının eğlenmeyede, dinlenmeyede ihtiyacı vardır.Eyübümüzün Karadeniz sahillerinde halkımızın hizmetine sunulacak dinlenme, eğlenme, eğitim tesisleri kurmak önemli görevler içinde sayılmalıdır.

Eyüp parlamayı bekleyen donuk bir pırlantadır.

Ben İsmail Altuntaş ve meclis üyesi aday aday arkadaşlarımla Eyüp Sultan'ın 24 saat hizmete açık olacağı, inanç turizmi, Piyer Loti'mizin dünyada hak ettiği üne kavuşacağı çalışmalar yapmak aşkıyla dopdoluyum.Bir Eyüp'lüyüm, İyiki Eyüp'lüyüm, Bir Cumhuriyet Halk Partiliyim,Bir sosyal demokratım, Sizlerin içindenim,Sizlerden biriyim,Böyle olmaktan mutluyum, onurluyum.Bugüne kadar Eyüp'te kazandığım çeğrek asırlık birikimimle İnsana, insan için, insanca hizmet üretmek istiyorum.Eyüp insanına hakkı olan bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşama ortamı yaratalım istiyorum.Hep birlikte el ele efendiler!

zp8497586rq
Example HTML page